Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

E adevarat ca nu am dorit pentru ca nu-mi permite timpul de asa ceva, dar este de datoria adminilor sa întrebe pe fiecare in parte daca vrea sa fie pe lista. In cazul meu, nu am fost intrebat nici in joc, nici prin PM.

Edited by Naga KIA

Noroc la baieti! Vom avea nevoie de activitate de maine incolo, incercati sa luati legatura cu colegii nostrii, fiecare pe cine cunoaste sa avem prezenta cat de mare se poate la war. Imi doresc sa ne intelegem bine si dupa cum s a observat si pana acum am tinut cu factiunea. Nu este placut sa fiu nevoit sa va sanctionez si asa mai departe dar de luni se va face evidenta in cazul in care vom fi singuri pe acolo pe turf, fiindca nu se poate asa. Nu este corect nici fata de ceilalti. Va multumesc pentru sustinere si sper sa facem ceva semnificativ, macar asa acolo, dupa posibilitati.

Verificati ANUNTURI IMPORTANTE!

Edited by Escobar Gaviria

Sincer frate sunteti atatia Rank 4+ si nici măcar un atack? Încercați totuși să mai stati din când in când ca nu strică. Sper sa avem activitate cât se poate de mare mâine si să apărăm cele 2 teritorii. Să aveti o săptămână frumoasă.

Noroc baietii! Astazi a decurs treaba bine in SF, dar mai greu in LV... Maine daca vom avea activitate putin mai mare, poate vom reusi sa facem ceva!!! Astazi nu s a evidentiat si war-ul din LV, insa maine avem 2 si se vor evidentia. INTRATI DOAR LA WARS, ESTE TOT CE VA ROG!!!NU MI PLACE SA VA SANCTIONEZ!!! Maine avem 4/4 asa ca va rog sa intrati acele 2ore/zi!!! PUP

Tinand cont de activitatea redusa de astazi, nu am sanctionat decat primele 2 waruri si de data aceasta! Daca aveti de gand sa o tineti tot asa, o tinem in ritmul asta pana raman cu 20 de membrii in factiune dar macar membrii activ care vin la ACELE 2 ORE/ZI!!!

VERIFICATI EVIDENTA WARS!!!