Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

AVEM WARURI IMPORTANTE AZI, DECI AVEM NEVOIE DE ACTIVITATE MAXIMA!

Airport I LS - Green Street Bloods - 20:00-20:30

Transfender LV - The Tsar Bratva - 20:30-21:00

Verdant I LS - Verdant Family - 21:00-21:30

Rockshore LV - Red Dragon Triad - 21:30-22:00

LA 19:50 SUNTETI ASTEPTATI IN HQ CU JOB ARMS!

Felicitari pentru warurile din aceasta saptamana. Va rog sa veniti la waruri, suntem 41 in factiune insa zilnic pe /members suntem ~30. Daca vreti sa luam 72 de turfuri, trebuie sa fim 35+ pentru a putea emite pretentii cu cei din GSB si RDT care au o prezenta mare si care revin foarte usor pe turf. Ne auzim luni la waruri, weekend placut.

Stai linistit, n-are nimic. Eu am luat ban si pentru asta http://imgur.com/a/ifsAS si noi suntem in 2017 din cate stiu. Nimic nu ma mai mira. Pana cand o sa se bage anti-cheat mai avem de asteptat..

Ia ti vant de aici,gunoiule.Dai 85.2dmg cu deagle dintr un singur shot? Pleaca in plm si vezi ti de ciorile tale

Eu am vorbit cu Gaucho pentru ca-l cunosc si n-am zis nimic rau de el sau de voi. Tu m-ai etichetat aici si ma pis pe reportul tau. A si inca ceva, nu mai plange. Bafta.

Hai adio,gunoiule,nu vezi ca ti-o iei in gura cu tot cu coduri,cioara infecta?Mars in pula mea de aici

Felicitari mexicanilor pentru warurile din aceasta saptamana si pentru 44 turfs! Va urez week-end placut, ne auzim serile astea prin game, pwpek :*

@@Don Stanislov, termina si tu, am intalnit si eu care dau secunda pe turf si pe /report nu se uita adminii, stau doar pe astia din Avispa ca meh sunt codati.

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN, dai pace si tu.. ps: frumoasa influenta la rdt :))

@@GAUCHO ZEW, ce ai cois.. si Bechir a fost banat pentru aceeasi chestie smooth aim se pare ca Robiica asta doar atat cunoaste csf ncsf, vad ca acum 2016-2017 nu iti mai face teste tw direct ban pe videourile tale.. e bine rau staff-ul asta.