Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

47 minutes ago, South SKY BELEAUA said:

dati la waru cu noi e crima ce zic bajeti pe skype =)) macar cu cod sa faceti si voi killuri ratatilor

Vreau sa le transmit băieților din TSA că îmi pare foarte rău de ei si sunt sigur ca au fost banati pe nedrept. Pai ce-ati făcut ba? Va salut, baftă in vacanță. =)))))

Ba sincer cu @vtmBSiLENT n-am nimic, e baiat ok si ma am bine cu el dar de restul din TSA (majoritatea) care sunt niste flegme cu muci se realizeaza pe samp un joc de pielea pulii din 2004 care saracii o ard cu codul dar ei sufera sa moara Bibi =] ca sunt " talentati si skillati " pe saracia asta de joc. Ok, Phax nu stiu ce am discutat acum o saptamana (cred) cu el in PM mi s-a parut destul de ok si fara arogante. Dar in rest plozii aia prosti de maxim 17 ca ai dracu sunt minori da le futi un sut in cur le bagi chilotii pana in gat au un tupeu pe saracia asta de joc de mama, mama. 

Asta asa sa vedem si noi cat de " buni " sunt baietii.

fY1Ufsz.jpg

Si pentru sclavu nr 1 din TSA - Trhonle sau cum mortii lui il cheama, un plod infect cu aere de pizda lua-mi-ar pula la dans intre masele de lepra, de pielea pulii care e vine cacatu' cu un post de ma pis pe el https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/67076 ca nu-s limitat si terminat virtual ca el sa mor in samp. Pisa-m-as pe coliva ma-sii sa-i dau gust. Distractie placuta in vacanta, va salut.

1 minute ago, Zenod ZEW said:

Sa mori tu? Cu test tw inainte si gta default iti arat ca mai mult de 2 runde nu iei?

maine la ora 14 pe mix gl & hf

Edited by Mario RPG

2 minutes ago, Zenod ZEW said:

Stai sa ma incalt ca maine sunt plecat, duminica daca sunt acasa in cel mai rau caz luni. :)

Eu ii scrisesem lui Oarga ala cum pnm il cheama dar facem duminica daca vrei ;) good night

24 minutes ago, vtmBSiLENT said:

@Oarga ZEW mai usor cu suferintele astea de copil, inainte sa fi ZEW te bateai la coada listei si acu faci numa +, dai numa 3/3, 4/4, pai cum vine asta? 

A dat si el bani. Tu ca lider ar trebui sa ti vezi de factiunea ta, nu sa dai commuri pe la alte ganguri. Nu mai joc, dar din niste discutii pe wapp, am vazut ca natafletii din TSA sunt mari smecheri pe un joc din 2004??. Auzi la ei "sunteti noliferi baaa jegurilor fmmm da v as muie" si alte chestii de genu. Ma baieti, cine e noliferu? Unu care joaca de distractie sau ala de plange pe un forum de altii, ca si baga si scoate viermele in tot ce misca.. Sincere aplauze pentru voi, niste baieti de nota 20?. V as ridica o statuie Tsa Team in cinstea prostiei voastre

Iar incepeti cu copilarisme ca de fiecare data cand exista o cearta virtuala deasta in "team-uri". Treceti la amenintari ca x rupe in bataie pe y, ca x ia la rand toate persoanele decedate in organ, ce mai vreti voi, dar nu va dati seama cat e penibili deveniti. Bagati sula in morti, vii, raniti si etc si amenintati pe un forum si pe un cct de joc. Daca tot va dati asa smecheri faceti o pri alte metode nu prin injuraturi si "trisat" . Hai o seara placuta si un weekend la fel de placut. 

PS :  Incetati sa mai faceti acuzatii la persoane pe care nici nu le cunoasteti si nu ati avut tangente cu acestea. Acest mini discurs se adreseaza celor din sp.

14 hours ago, vtmBSiLENT said:

@Oarga ZEW mai usor cu suferintele astea de copil, inainte sa fi ZEW te bateai la coada listei si acu faci numa +, dai numa 3/3, 4/4, pai cum vine asta? 

Hai ca deja o dai rau in prostie. Daca eu ma bateam la coada listei inainte sa intru in ZEW, tu inainte sa intri in TSA nu stiai cum sa pui tinta pe adversar. Daca am facut caterinca de unii "dumnezei" cum se cred ei de la voi asta nu inseamna ca m-am referit la tine. Ti-am explicat doar sa nu mai interpretezi aiurea. Numa' bine. :*