Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, vtmBSiLENT said:

nici nu rup aia din SP codu, adminii nu fac nimic, apoi se mira de ce is 500 on pe server cu gift on

Si cu cod si fara ne bateau, am fost 18 on. Abia astept de luni ca ma ocup personal de evidenta, sa vezi cum zboara baietii, mai ceva decat ar bea redbull.

Weekend placut sa aveti, va pup cu respect! 

(nu mai traiti in jocul asta, distrati-va si mai da-l in mortii lui de joc)

2 hours ago, pHeNOMz0r ROYAL said:

nu-l primiti pls, e slab

Mai intai sa apuce sa faca orele, ca deja are 1 warn :))))

21 hours ago, Kayn ZEW said:

showy dc esti rau!!! 1337

KAYN se intoarce , @sNrobert ZEW22 FP

Nu sunt rauuu maa, doar realist. Hai ca te asteptam mai repede!!!!!!!!!!

Salutare dragi colegi, am facut si eu niste event-uri in cinstea factiunii noastre cu titlul ''Avispa Rifa 72/72 Upcomming'' si am bagat putin codul pe la PaintBall.

Edited by SEBiWARMACHiNE

Am terminat si evidenta pe ziua de astazi. V-am spus ca o incep, eu ma tin de promisiune de fiecare data.

Aici aveti evidenta: 

Aici aveti sanctiunile:

Parerea mea este ca o ducem nasol la partea cu activitatea si cu venitul pe turf. Aveti 500 de secunde de facut, nu cred ca este chiar asa de greu, dar acum fiecare joaca cum poate.

Nu am ce sa va fac, nu mai iert pe nimeni si daca snr o face, e problema lui, eu imi fac treaba si imi pierd din timp cu chestiile de genul pentru a face ceva cu gangul asta. 

Prieteni, prieteni, dar cand vine vorba de ajutor, va rog sa intrati la waruri. Cum eu imi pierd 2 ore din timp ca sa coordonez si sa joc asa trebuie sa faceti si voi, altfel suportati sanctiunile, asa ca sa nu va aud plangandu-mi prin pm-uri sau mesaje pe oriunde ca "invoieste-ma, te rog", "ne suparam" sau mai stiu eu ce prostii de genul pentru ca nu voi raspunde! 

Cei cu amenzi, mare grija si platiti-va sanctiunea pentru a nu va trezi cu faction warn!

O seara cat mai frumoasa va doresc!

cum ma sa iei ban pentru 4 gloante ? 

Reconstituirea mea : 

dar totusi "banul ramane" GG, s-a ajuns sa se dea ban pentru warning-uri acum si dupa tot staff-ul se intreaba "de ce scad playerii ?" "De ce comunitatea cealalta are mai multi playeri?"

Nasol de tine, nu stiu ce sa zic, dar warningurile alea nu sunt chiar in regula. Ma rog, sistemul lor de detectare a codatilor este ciudat, succes mai departe!

Evidenta pentru data de 19.09.2017 a fost finalizata. O puteti vedea aici:

Iar sanctiunile primite vi le puteti vedea aici:

Usor, usor ne redresam cu activitatea. Desi am avut 4 waruri, nu avea rost sa tin evidenta pentru ultimul cu Southern Pimps, intrucat noi eram 20 on si ei 30+, oricum nimeni nu cred ca avea cum sa-si faca secundele la acel war, nu avem ce face trebuie sa fim realisti. Uneori, putem face secundele, uneori situatia ne depaseste. 

Parearea mea ar fi sa nu va mai injurati intre voi si sa castige cel mai bun, oricum 72/72 nu o sa ia nimeni pentru ca nu ne vor lasa "cei de sus", indiferent de gang, iar pe langa acest fapt drumurile in alt oras si rezistatul acolo nu este chiar asa de usor. 

Ne vedem mai tarziu, bafta!

PLATITI-VA AMENZILE, AVETI LA DISPOZITIE 24H.