Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

4 minutes ago, South JilkasMeister said:

Ai avut foarte multe sanse in perioada ta de lider sa iti atingi scopul ( sa ajungi la 72 de patratele colorate ), desigur cu ajutorul liderilor si adminilor care iti spuneau cand un admin statea pe in codat si multe altele, dar tu ai ales sa dai cu piciorul si sa-ti favorizezi membrii din clanul tau (ZEW), din cauza asta ai pierdut membrii foarte buni, si cu timpu' s-au intors si adminii impotriva ta ( unii, nu toti ). Pai altii nici macar nu se gandesc la avantajele pe care le-ai avut tu, si astia din factiune de la tine inca mai plang ca RDT sunt codati ca alea ca alea, pai ba, cei care sunteti vechi, nu e adevarat ce zic eu acum? Sunt sigur ca e, cand ai o sansa si pe deasupra ai si avantaje FOARTE MARI fata de ceilalti de ce nu profiti de ea? Din cauza prostiei.

SNR, daca erai baiat destept, in acest moment aveai 72 si nu putea sa te doboare nimeni pentru ca ii aveai pe toti de partea ta, nu ii aveai drept dusmani.

Bine ca exiști tu sa ne explici, mulțumesc. Pana la urma sunt niște pătrățele colorate, viata e mai importantă, ca luam / ca nu luam 72, pt mine era același lucru. :)

Închid topic-ul pt a se evita prostia, îl redeschide următorul lider.

Edited by sNrobert ZEW

58 minutes ago, Zenod ZEW said:

Printule nu dezamagii Avispa Rifa, continua cu pastrarea orasului cat si dominarea LV-ului cat si a LS-ului. Probabil voi reveni si eu pe samp curand daca am chef de el :))

Bafta cu liderul. 

REMEMBER @sNrobert ZEW

Stii cum e, inceputul e greu :)) te astept cat mai curand, te pupik ;)

Va rugam pe cei care veniti cu ganduri rele aici sa nu postati, in special adminii care-si concentreaza Chakrele negative asupra turfurilor noastre si din cauza asta pierdem. Ironie.

ba, am facut si eu un video aici ca tot e la moda 

1 hour ago, Fabian Shunkless said:

Va rugam pe cei care veniti cu ganduri rele aici sa nu postati, in special adminii care-si concentreaza Chakrele negative asupra turfurilor noastre si din cauza asta pierdem. Ironie.

ba, am facut si eu un video aici ca tot e la moda 

Se vede codu, sper sa iei ban

1 hour ago, South JilkasMeister said:

Zis si facut.

22 hours ago, sNrobert ZEW said:

Se vede codu, sper sa iei ban

cv gen bahoi sare de pe pod doar ca de data asta moare. =)) cum sa imi dai ban pt silent aimbot? hai sa-ti arat ce tinta am eu, raspunde la cererea de unban, iti voi face reproduceri, dupa iti voi propune sa imi faci si un tw, ma cauti si la cuaie cu ce vrei tu, eu nu am nimic. tinta facuta de mine e de vina, revin cu reproduceri si cu ce vrei tu, doar sa-ti demonstrez ca-s curat si ma pis pe toti astia care dau cu cod, inclusiv din avispa. 

13 minutes ago, IonuVRS ZEW said:

Hai sal

EDIT.. BAI @Fabian Shunkless ce Hristos mai e si aia de mai sus

omul mi-a dat ban pentru silent, am incercat sa ma port cat mai frumos cu el, dar se vede ca nu se poate. adica ce inseamna favorizarea asta? omul are 2 banuri date in ultima luna, aman2 date pe astia din Avispa. oare daca imi sterg video de la canal are pe ce sa imi mai arate dovada? =)) nu o sa fac asta pentru ca as fi bulangiu si n-as avea nimic de ascuns, atata timp cat eu am skill, insa eu stiu ca nu ai voie sa dai ban atata timp cat data e cenzurata. 

cand te uiti cum trag eu zici direct, gata frt asta joaca cu cod, dar cand vezi asta ce mai spui? 

4 minutes ago, Fabian Shunkless said:

cand te uiti cum trag eu zici direct, gata frt asta joaca cu cod, dar cand vezi asta ce mai spui? 

Pai nu le ai facut post astora?

1 minute ago, IonuVRS ZEW said:

Pai nu le ai facut post astora?

nup, nu le-am facut pt. ca am fost baiat de treaba, mi-am vazut de fapt de treaba, de frica sa ma cert iar cu toti pilosii, dar vezi cum e, mai bine ii arzi pe toti cand poti.

astept sa vad ce imi da jilkas la cererea aia, in cazul in care nu iau unban ma las de samp pt prostie.

52 minutes ago, Fabian Shunkless said:

omul mi-a dat ban pentru silent, am incercat sa ma port cat mai frumos cu el, dar se vede ca nu se poate. adica ce inseamna favorizarea asta? omul are 2 banuri date in ultima luna, aman2 date pe astia din Avispa. oare daca imi sterg video de la canal are pe ce sa imi mai arate dovada? =)) nu o sa fac asta pentru ca as fi bulangiu si n-as avea nimic de ascuns, atata timp cat eu am skill, insa eu stiu ca nu ai voie sa dai ban atata timp cat data e cenzurata. 

Hai sa-ti dau si eu video cand Squizeon avea ignore everything si ignore distance bifate si se distra pe Bratva 2, e acelasi lucru :) Nu mai plange, ai bagat cod, ai fost prins, asuma-ti.

14 minutes ago, GF iRazorROYAL said:

Hai sa-ti dau si eu video cand Squizeon avea ignore everything si ignore distance bifate si se distra pe Bratva 2, e acelasi lucru :) Nu mai plange, ai bagat cod, ai fost prins, asuma-ti.

doar asa ca sa stii, nu eu am fost pe cont :). Eu am jucat pe contul ala doar de 2 ori in Avispa

13 minutes ago, GF iRazorROYAL said:

ce cod fratie, arata-mi tu mie codul, uite-mi tinta, ia ca ti-o dau sa te duci la pb cu ea sa imi zici cum e =))

ma jur ca sunteti cei mai patetici, v-am promis, astept dovada si va fac si reconstituirea. apropo gif-ul de la signature vezi ca e fast c-bug.

deagle.png

14 minutes ago, Fabian Shunkless said:

ce cod fratie, arata-mi tu mie codul, uite-mi tinta, ia ca ti-o dau sa te duci la pb cu ea sa imi zici cum e =))

ma jur ca sunteti cei mai patetici, v-am promis, astept dovada si va fac si reconstituirea. apropo gif-ul de la signature vezi ca e fast c-bug.

deagle.png

:O Serios :O Nu stiam, na, inapt si eu, ce sa-i faci..