Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Doamne... Am trait sa o vad si pe asta.

Pai se putea maa sa mearga ele de buna voie ? NU !

Tre sa stau eu sa imi frec nervi sa le repar una cate una...

Daca asa sunt noile modele de la Audi in 2015 , eu ma sinucid in ce mod-uri vreti voi..

UGFjp3U.jpg

HeLLo...

Raw VIP mersi frumos pentru fw ca nu am venit la war, amenzi nu se dau sau avertismente verbale ? Eu uit odata sa fac invoire ca sunt vai de capul meu cu jobul si alti care nu vin nu primesc nimic ? Urat sincer nu ma asteptam la asa ceva..O amenda 1000 k sau av daca primeam cum scrie in regulament, nu ma suparam, insa pentru asta sincer sunt dezamagit..Acum 2-3 sapt. cand aveam war-urii nu se facea evidenta cand erau war-urii..Pentru maine de ce nu avem war ? Cand pot sa vin si eu ca sunt schimbul 1 nu se mai prinde attack si stam si o ardem aiurea :-J....In fine faceti cum vreti astept sa vad ce primesc pana la urma si plec cum au plecat si ceilalti care au primit la fel sanctiuni pe nedrept ca sincer nu e dreptate.

In regulament scrie asa:

Absent la 1/4 waruri - amendă 500$.
Absent la
2/4 waruri - Avertisment Verbal.

eu am 2/4 si in loc de av primesc fw ? De fapt 1/4 sau depinde cum se considera.

South James te rog sa verifici, mersi.

Edited by GigGs11 Legend

Uite-l ma manca-l-ar tata de laptop cum poate sa filmeze :X

Cu toate mod-urile care le are , pe skin-uri , pe masini , efecte si toate celelalte tot ruleaza in 100 frame-uri si pe deasupra ruleaza samp la 0% cu asemenea procesor..

Se pare ca aveti in factiune un player din ROG ( Republic of Gamers ) , numai ca eu fac republica de rusine in felul in care trag :))

HAARP CORD !!!!

Astazi am primit 3 wanted-uri.. Dupa ce am primit 6 pentru posesie de droguri m-ati anuntat voi sa dam rob si dupa mi-a dat unu 6 pentru runner si dupa am luat si 6 pentru rob =))

Neatza lume, ce fericire pe ei la discutii avispa cica : a luat allen 2/3. Pai ba copii calmi ca alea 2/3 o sa dispara pentru ca sunt date aiurea. Degeaba va bucurati =)) Dar va ganditi cati ia FW pentru posturile mele ? check la Report The Member Avispa =)) pe rpg. Auzi la ei cica aproape l-am zburat pe copilu ala, =)) Ce buni se cred ei ca au coduri, lasa ca vedem cat ii tin codurile pe ei :) Degeaba stai Lung si te uiti la noi la discutii ca tot scap de cele 2 FW inaintea ta pentru ca au fost date aiurea si am dat PM. No-Liferul meu preferat Lung :X

Edited by Decimo AllenMinyo

Raw VIP deci `daca` avem 4 war-urii, dar am avut doar 2, :-J, laso asa raw in fine, iar la restul de intrebari cu evidenta de ce nu se facea cand castigam acum 2 - 3 sapt. sau luam bataie etc lispa-pauza, dar azi de ce nu avem war ? De ce nu se da attack ?

Back si eu de la banka.. Tocmai mi-am scos banii dupa card care mi i-a trimis tata ca tre sa plec la o intalnire cu o fata in seara asta. Tre sa imi ajunga astea 3 milioane pentru 2 zile. Tin eu de ei :))

Am aruncat toate lucrurile in pat cand am ajuns acasa. Bine parfumu ala era de dimineata pe acolo =))

CA5hl83.jpg

Asta seara tre sa gasesc un restaurant calumea.. Tre sa il tin ostatic pe chelner toata noaptea :))

Asta seara sper si eu ca numai gasesc pe vreunu cu chef de scandal , fix cand sunt eu la intalnire...

Oricum o sa ma mai gandesc , cred ca ma duc cu o bata dupa mine daca e.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic