Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, am prins wi fi de la vecinu . A fulgerat in centrala si nu merge netu'.Cred ca va dura maxim 1 saptamana.Nu stiu ce se intampla. poate o sa mearga maine.Vreau sa spun ca este net, dar este atat de slab incat nu deschide nici google!

@, Pacat, te asteptam maine daca o sa reusesti sa intrii.

daca baietii de la net se mobilizeaza de dimineata de la 7 schimba piese etc, poate intru . dar nu prea sunt la curect. in mod normal ar trebui sa mearga sa rezolve pentru ca totul e pe bani.

Nu ma lua pe mine cu " Ba " ca nu ai copilarit cu mine, nu am evidenta la war.

Nici n-aveai cum, cand imi traiam eu copilaria tu purtai scutece. Deci nu ai.. ok, se rezolva.

# Frumos DM azi la HQ, chiar imi era dor.. nu mai facusem de mult. S-a lasat cu jail dupa, dar nu-i nimic, exista lawyer. :))

@, Vezi cum vorbesti ca ne certam si iese urat, asa mai bine taci din gura, eu tac din gura si fiecare isi vede de jocul lui.

Ce-i cu teamul ala?:)) ma duc singur si tot fac mai multe killuri si mai putine deathuri ca voi :))

Buna dimineata, eu nu ma cert, el e cu clanta mare ;) ;) ;)

Daca am tacut si nu am mai zis nimic, e pentru ca n-am vrut sa ma cert. Dar vad ca tu iti permiti deja cam multe.

Ai grija ce vorbesti si despre cine, ca nu suntem de-o seama puisor. Nu vreau sa vad quote la postul asta, stai in banca ta si totul o sa fie bine.

@ La si :45 in HQ pentru war-uri.

Salut, my internet still doesn't work. :| Bun. Ce am de zis:

@, si @, nu sunteti asa buni ( pe langa mine) cum vreti sa para, intelegeti? Credeti ca daca sunteti o echipa sunteti buni? Nu e chiar asa, la war o sa mergeti deodata "ca o echipa" o data sau de 2 ori. Tot pe rand veti merge, pentru ca veti muri pe rand.O echipa trebuie sa-i contina pe cei mai buni 4 din mafie. Eu sunt antrenorul si crede-ma, stiu ce am acolo.Nu sunteti voi(MasterKODE(si in nume scrie KODE=))) ) si [mR].Bebe aka activia. Despre Valentino nu am ce sa zic, daca il prinzi cu chef rupe tot, daca nu moare aiurea). cei mai buni, dar nici cei mai slabi.

@ Multa bafta la war-uri si sa castigati mai mult decat sa pierdeti.De luni revine si Atom la waruri, probabil si eu. deci va fi mult mai bine decat azi.

Stati "la capac" si nu sariti pe fiecare om ce intra in zona de war. Asteptati sa vina el la voi, nu voi la el.

Bafta la war-uri. Voi fi aici pe forum! pwp :*

Edited by South DoKy

Dati-va demisia ca sunteti destepti, daca voi nu aveti pe + inseamna ca sunteti praf nu?Asta e adevaru, na mai pierdem, astazi am pierdut si un om, dar am si castigat si am si pierdut asa e in viata, nu va certati din toate cacaturile, na dati-va demisia ca sunteti destepti, explosive e singur cu denis la attack, pe atom nu il cunosc, dar e inactiv, voi ziceti in vacanta, pe redtube, ma rog.., reveniti-va in fire!

Si doky culcate ca imi respiri aeru

Edited by blackday

Si doky culcate ca imi respiri aeru

Calm [69]Danone ca aici nu suntem in ELC, nu faci ce vrei, nu vorbesti cum vrei. Aici esti nimic, ai rank 1 si 3 zile in factiune. Cand o sa ai mai mult de rank 3, in timp ce o sa am si eu rank 3, poti sa comentezi. Pana atunci asa cum scrie in regulament: Respectati si ascultati de cel de rank mai mare ca voi!.

Mai sunt 2 exemplare care au vorbit asa cu mine, si au rezistat doar 2 zile in factiune. Asa ca te rog, taci!

Edited by South DoKy

Calm ca aici nu suntem in ELC, nu faci ce vrei, nu vorbesti cum vrei. Aici esti nimic, ai rank 1 si 3 zile in factiune. Cand o sa ai mai mult de rank 3, in timp ce o sa am si eu rank 3, poti sa comentezi. Pana atunci asa cum scrie in regulament: Respectati si ascultati de cel de rank mai mare ca voi!.

Mai sunt 2 exemplare care au vorbit asa cu mine, si au rezistat doar 2 zile in factiune. Asa ca te rog, taci!

Baiete, ti-am zis sa nu imi mai respiri aeru, tu ala bun

Ai rank 3 si esti smecher?Crezi ca eu nu am avut rank 3?Doamne..te rog frumos cand ma vezi in game sa nu ma bagi in seama

Baiete, ti-am zis sa nu imi mai respiri aeru, tu ala bun

Ai rank 3 si esti smecher?Crezi ca eu nu am avut rank 3?Doamne..te rog frumos cand ma vezi in game sa nu ma bagi in seama

ma refeream la rank 3 in factiunea asta, acum. Si sper sa fi sanctionat pentru aerele tale de "pui de smecher" .

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic