Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Foarte Bine pentru War-ul de Azi. Haideti sa fim la fel de Activi si Maine. Daca Continuam asa, Incet-Incet putem lua Tot SF-ul.

Edited by LF SteffyJoaca

http://i.imgur.com/W1HMMhx.pngcodalaiiiiiiiiiiiiiiiiii si alcapone ala cum ia dat-o lu maxim de la cat de praf era. Sa moara Gigi Dumbrava ca cu ak47 este imposibil sa nimeresti fiecare glont la cat de mare rotatia o fac gloantele alea.

P.S. raymondo ala a fost asa de neimportant si nob incat darius la sarit pana si de la demisi :))

Edited by F4L Balon

Hai ca ne-am descurcat "binisor" la war-uri :)) , dar asta nu inseamna ca renuntam. Ma bucur ca am scapat de copilasi gen r3mix, mada (disperat dupa subleader / dadea pm cu altii membri dupa ce ii provoca si etc), etc. As ca va rog, chemati pe cine stiti voi mai bine ca sta in factiune. "Ca sta in factine", ma refer ca nu isi da demisia daca pierdem attack-uri / defend-uri sau nu avem un war in ziua respectiva ci doar cei care stau pentru o a ridica. De acuma cred ca doar un attack pe zi o sa dau pana ne strangem mai multi. O seara placuta. :D

Edit: Va cer doar 2 ore pe zi sa veniti pentru niste war-uri, de restu, nu-mi pasa ca faceti dm/work si alte chestii. Cei care au ramas in factiune, sa va dea Dumnezeu sanatate sa va dati demisiiile ca nu le accept. :)

Edited by Necomercial

Hai ca ne-am descurcat "binisor" la war-uri :)) , dar asta nu inseamna ca renuntam. Ma bucur ca am scapat de copilasi gen r3mix, mada (disperat dupa subleader / dadea pm cu altii membri dupa ce ii provoca si etc), etc. As ca va rog, chemati pe cine stiti voi mai bine ca sta in factiune. "Ca sta in factine", ma refer ca nu isi da demisia daca pierdem attack-uri / defend-uri sau nu avem un war in ziua respectiva ci doar cei care stau pentru o a ridica. De acuma cred ca doar un attack pe zi o sa dau pana ne strangem mai multi. O seara placuta. :D

Edit: Va cer doar 2 ore pe zi sa veniti pentru niste war-uri, de restu, nu-mi pasa ca faceti dm/work si alte chestii. Cei care au ramas in factiune, sa va dea Dumnezeu sanatate sa va dati demisiiile ca nu le accept. :)

Ma duc acuma sa-mi dau demisia, da' sa n-o accepti :)))

NU va enervai pentru warurile astea 4fun, asteptati sa ne vina membrii de care toti stim, si atunci va puteti enerva cat vreti, da in 28 de membrii ce sa faci, mai lasati si voi elc sa se bucure cat mai au si ei SF.

Edited by mR ExPreSSo

, inca nu ma da afara, am facut cerere de unban, ca ce dracu, e a-3-a oara cand imi strica log-ul, mari admini level 1, `nezeii lor. Cum apare raspunsul, postez aici.

SA-mi dai si mie PM cu dovezile.

NU va enervai pentru warurile astea 4fun, asteptati sa ne vina membrii de care toti stim, si atunci va puteti enerva cat vreti, da in 28 de membrii ce sa faci, mai lasati si voi elc sa se bucure cat mai au si ei SF.

De la 6-2 pentru noi ....au castigat pentru ca ei s-au mutat in alta zona. Poate va prind ca va dati demisiile ca nu le accept. Maine va astept la war.

Maine, 17.09.2015, sunteti asteptati in HQ la ora 19:45 pentru a va prezenta la war-uri. Cel cu ELC E OBLIGATORIU dar cel cu Avispa e de fun. O seara placuta.

lasa ca luam si aia cu avispa, si ei tot din SF vin so..

Deea Bruneta tu la 20+ ani ai tai stai si te mai joci samp?.

Te apuci tu de facut ss-uri si sa faci reclamatie liderului?Nu te uiti la tine ca esti prafa la war-uri,iti cer m4 dureaza 2 minute pana scri /sellgun smook m4 1.

Cum sa nu ma enervez cand nu dati m4,cum sa nu ma enervez cand cer 2x m4 si nu imi dati?

Fa n-auzi ai barbat,poate si copii si te mai joci samp?

Du-te fa-i barbatului de mancare nu sta si te juca samp.

Uitati-va la ea ce fata are.

Aceasta e Deea Bruneta huoo

http://imgur.com/xtHid2t

http://imgur.com/XjSstcW

@, fiecare cu treaba lui, nu trebuie sa-i judecam. Aici e treaba lui neco ca o tine cand ea trage praf. Nu sunt nici eu cel mai bun, dar nici asa .

Btw, primul post aici.

Frumoase war-uri azi :D !

Edited by kInD3rU

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic