Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Normal ca il recuperam, luni nu mai merg la party :)) si sunt on sa le dau magie la Elc si la Ilie (Deea Shakira)

EDIT: Bafta am plecat la un football, ne auzim diseara!

Edited by Darius 69 ZEW

Baieti cum sa va zic pentru ca avem un geniu in factiune ne-a facut cea mai misto chestie FoRHeVer.

http://i.imgur.com/eP6xUwT.png

Aici calculeaza evidenta automat, afiseaza toate joburile membrilor de odata in timp real pentru a vedea cine nu e arms dealer inainte de war.

Asa ca cochiiiiiiiiiiii hollow e un geniu :))

Sal Marius(cel de la Avispa ca am vazut ca m-a salutat la discutii). Pentru toti membrii, NU VREAU SA AUD CERTURI INTRE VOI, NU VREAU SA VA DATI DEMISIA, SA NU PRIMESC PM-URI, ETC. CE DACA A INTRAT UNU CARE AVETI BOALA PE EL? STITI SA JUCATI DRACU PENTRU PLACERE? NU-L BAGI IN SEAMA SI GATA.

ASA PUTEAM SA FAC SI EU LA War-uri cand va injuram in minte, imi dadeam demisia si va lasam. Dar pentru ce sa faci nervi? Pentru un "tampit de joc"? PENTRU ASTA VA RAMANE DISCUTIILE INCHISE PANA MIECURI SEARA.

PENTRU CEI DIN ELC, DACA CITITI ASTA, NU VA LUATI DUPA "nabul de Deea ( are 15-16 ani si e baiat)" dar multi nu stiu asta. MA REFER SA NU VA LUATI DE CE A SCRIS EL LA DISCUTII! ORI SUNTETI TARI SI DATI ATTACK, ORI CASTIGAM PE NIMICA HQ VOSTRU SA NE MULTUMIM NOI CA AVEM #SFALBASTRU. VREAU SA NE LUPTAM CUM FACEAM SI INAINTE.

EDIT: Pentru nabul de Shakira, CUM SA ZICI LA MEMBRII TAI SA VORBEASCA CU CEI DIN ELC SA NE LASE HQ SA LUAM SF. AM LUAT SF PE 23.10.2015!!!! TIE CIUDA CA NOI AM LUAT SF SI VOI CU "gandirea ta perfecta" O SA LUATI SF DE CURAND? ARE MEMBRII ELC MAI BUNI DECAT VOI. RUSINE SA FACETI ASA! RUSINE BA! RUSINE BA!! ASTEPT NABULE SA-MI DAI REPORT. AH da, CREZI CA PE 03.11.2015 O SA-MI DAU DEMISIA SI O PLEC SI SE DUCE 69PM PE MOARTE? S-O CREZI TU FRAIERE!

REFRENUL TI-L DEDIC TIE BA BAIAT CARE SE DA FATA PE JOC!

Edited by Necomercial
Greseala data.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic