Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ca sa castigam, avem nevoie de birdi care sa vina cu noi inovatii, expres ca sa vina cu skinuri, balon cu coordonare. Skinuri s-au facut, coordonare a fost, acum e randul meu.

Ca sa castigam VS avispa va trebuie acest mod. Ce face acest mod? Pai asta. Ce e asta? Pai mai pe scurt.. Daca tu mori, apare un fel de "demoralizare totala" pentru cei din Rifa.

Download

Se baga in cleo si atat

Dar stai! Vrei sa modifici acest text?

Buna incercare, Ilie.

felicitari balon, meritai. sper ca imi dai voie sa fac macar un post aici.

am gasit niste faze mai vechi din 69 pm pe care am uitat sa le uploadez, enjoy

inainte sa-mi faceti post pentru timecyc, uitati-va la data. respect balon / respect viorel generalu

Ce pot sa va zic, felicitari pentru war-uri. Pe HQ ElC e mai greu pentru ca e o zona nasoala acolo, murim din toate partile, etc. :) Va dau FW maine, cand o sa intru in joc :))

De la Anca pentru Balon, o piesa FORTA FORTA FORTA FORTA

Edited by Necomercial

Multumesc generale!

Imi place sa ma uit la videourile de la war ale tale , beyond , darius,vidal :))

Ale mele nu? Report, post. Prima noapte aici a fost geniala. Ne am distrat, nu prea am dormit.. M am trezit la micul dejun si dupaia piscina si sala, ceea ce voi face toata ziua :)) la 5 incepe nunta, pana la 4 liber la orice. Felicitari pt waruri, vedem noi luni cum facem cu hq el loco. Scuzati greselile

Ale mele nu? Report, post. Prima noapte aici a fost geniala. Ne am distrat, nu prea am dormit.. M am trezit la micul dejun si dupaia piscina si sala, ceea ce voi face toata ziua :)) la 5 incepe nunta, pana la 4 liber la orice. Felicitari pt waruri, vedem noi luni cum facem cu hq el loco. Scuzati greselile

Ce dulce esti in poza aia =)))))

ON: Neata la baieti, ce faceti? Ma duc sa mananc ceva si ne auzim in-game.

Cu ce sa filmez si sa nu-mi scada fps-urile? Sau cunoasteti ceva programe de optimizare a jocurilor sau ceva setari la placa video?

Fraps sau OBS

Imposibil sa iti scada fps si oricum daca iti scade la unul ai altul. Daca nu merge la niciun program atunci Action Mirillis.

Fraps sau OBS

Imposibil sa iti scada fps si oricum daca iti scade la unul ai altul. Daca nu merge la niciun program atunci Action Mirillis.

Daca filmez cu obs ma joc in pixeli si la fel si cu mirillis, cu fraps sunt deja poze... Normal ar trebui sa filmez cu orice fara drop fps dar pc-ul meu are gesturi vad...

Daca filmez cu obs ma joc in pixeli si la fel si cu mirillis, cu fraps sunt deja poze... Normal ar trebui sa filmez cu orice fara drop fps dar pc-ul meu are gesturi vad...

Incearca sa dai setarile la fraps mai joase.

Cam asa TWNpQMp.png

Sper ca te-am ajutat cu ceva.

@, si pentru mine, la bandicam ce setari sa pun? Am placa video de 256 mb, 2 gb ram and procesor de 2,01.

Ce bandicam folosesti? Noua versiune sau cea veche, ca sa stiu sa imi descarc eu si sa vad cum sa iti zic.

@, cred ca e versiunea noua, asa arata:

MnEldFA.jpg

Bandicam 2.3.3.860

Da e cea noua. Acum il descard si revin cu edit.

EDIT:cdaHCyr.png

Aici is setarile am incercat si eu, merge super perfect fara drop frame.

Sper ca te-am ajutat :) Daca nu imi dai PM. Sau skype pe privat.

Edited by JustPainn

Da e cea noua. Acum il descard si revin cu edit.

EDIT:cdaHCyr.png

Aici is setarile am incercat si eu, merge super perfect fara drop frame.

Sper ca te-am ajutat :) Daca nu imi dai PM. Sau skype pe privat.

Niste setari mai bune ar fii:

30.00 fps

40-50q

Codec Lagarith Lossless x64

Si da, tot imi scad fps-urile

Last post here. Ca fost lider va rog sa ramaneti un colectiv unit si sa ascultati de conducere. Cum ziceam si eu, daca vreti sa ajutati mafia, veniti doar 2 ore la war-uri, restu, faceti ce vreti.

Ne mai auzim la /n si pe joc. Bafta!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic