Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noroc ! Ce faceti ?

Baa am fost aseara in barul ala Twins Pub in Orbeasca de Jos, m-am facut pula coaie, a zis soferul la masina care ne-a dus "puteti sa va faceti de cap ca ajungeti in siguranta acasa, nu beau nimic" :))) asta e o data pe an e 25 dec adica Craciunul, e bun rau Sange de Taur e dulce si parfumat asa un vin excelent

@,N-ai ce sa le ceri la copii de 13 ani , normal nu trebuie sa te dea afara ca se vede destul de clar , ca injuratura nu e adesata lui doar e o distanta vorbeai cu cei din masina dar asta e ... SIII RAW MASINA DE BESTURI ACUM >:)>:)>:)

Hai cu alt cont ;)

Imi explica si mie cineva cat de tampit e sistemul de rank la CS:GO? In vara am facut Legendary Eagle, ok... Am avut o luna de inactivitate iar astfel m-a dat unrank, ok... Castig din prima ala 1 meci ca sa ma plaseze in divizie din nou, pic Legendary Eagle Master, smecher... Iar fac o luna de inactivitate, castig meciul din prima, ma da MGE.

Mars ma cu cine mai joaca asa ceva.

@@EvilSeph ZEW, asculta aici poveste, eram supreme, n-am mai jucat vreo 2 luni, si cand revin joc un meci, il castig si ma da in DMG =)).

@, @, Da mai dar prima data cand mi s-a intamplat asta, de la LE, m-a dat LEM eram gen in extaz, acu intelegeam daca ma dadea ceva LE, DMG. Da' nu MGE.

Edited by EvilSeph ZEW

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic