Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Back si eu de afara. Acum juma' de ora am cazut in mana, ma doare de vine sa injur de toti mortii si toti vii :( De ce eu ? Cu ce am gresit ? Cu ce am deranjat sa patesc eu asta ? Sper sa nu se umfle, ca na.. e jale dupa :))

Back si eu de afara. Acum juma' de ora am cazut in mana, ma doare de vine sa injur de toti mortii si toti vii :( De ce eu ? Cu ce am gresit ? Cu ce am deranjat sa patesc eu asta ? Sper sa nu se umfle, ca na.. e jale dupa :))

Ești prea imbecil de aia. Mi-au povestit și mie ăștia faza :))

// skype careva în seara asta ?

Edited by ParKeTzaL

Va doresc nopate buna tuturor celor care au iesit, ies si eu acum. Vreau doar sa va reamintesc de activitatea de maine de la 13:20 (care nu este obligatorie), de sedinta de la ora 14 si de antrenamentul de recuerare de dupa sedinta.

A fost postat si raspunsu' la raportu' de activitate, relativ bunicel :)). Ma doare mana ingrozitor, si presimt ca maine ma voi duce la spital. O noapte faina sa aveti :*

Ma doare mana ingrozitor

Las-o și tu mai ușor cu wanking_small1.gif

Am fost până la non-stop să-mi iau țâgări și suc :)) Acum ... plictiseală ....

Ne auzim la ședință.

// Mă bag la niște seriale până dimineață, că n-am somn...mă doare iar dracu cela' de măsea :))

Edited by ParKeTzaL

Neatza baieti ce faceti ? :D EU acuma m-am trezit ieri am lucrat toata ziua .... :|

La ce ? :))

Neata. Tocmai ce-am terminat de mancat, am facut niste retusuri in joc, o schimbare de case, alea alea :)) Ne auzim la sedinta de la 14:00, o duminica frumoasa [cu toate ca la mine bate vantu' de te darama din picioare].

La ce ? :))

Neata. Tocmai ce-am terminat de mancat, am facut niste retusuri in joc, o schimbare de case, alea alea :)) Ne auzim la sedinta de la 14:00, o duminica frumoasa [cu toate ca la mine bate vantu' de te darama din picioare].

Ce-ai mâncat, urzâci ? :)):)) :))

Ne auzim la ședință :))

Buna dimineata. Imi pare rau ca am lipsit atat de mult.

Am citit toate noutatile postate in topicul Anunturi Importante, iar in legatura cu raportul, nu cred ca avea rost sa-l postez. Aveam doar vreo 15-20 de poze. :)

Soooo, bine v-am regasit. :))

Intru si eu imediat in joc. Sunt curios despre ce se va vorbi la sedinta.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic