Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neatza LVPD !

Welcome celor noi ! Daca aveti orice fel de intrebari nu ezitati sa intrebati membrii rank 3+, cat timp aveti rank 1 puteti intreba orice prostie, toti am inceput de jos si este mai bine sa intrebi ca sa fi sigur decat sa actionezi de capul tau, sa gresesti, sa fi reclamati si apoi sanctionat. Pentru cei care incep maine primul raport va invit sa cititi atenti prima pagina de la topicul rapoarte, ca sa intalegi cum trebuie puse pozele la raport.

In alta ordine de idei, antrenamentele se tin DUMINICA de la 20:00 si SEDINTA de la 21:00, incercati sa fiti prezenti.

Salutare am si eu o intrebare, eu am cererea de invoire pana maine pe 31, inseamna 31 inclusiv sau pot veni pe 1? Eu ajung maine pe la 8:30 seara in galati...

la antrenament mai trebuie sa fac invoire?

Edited by AshimaPetrisor2014

@@AshimaPetrisor2014, Pai gandeste-te ca in data in care ti se termina cererea de inactivitate mai ai voie sa fi plecat 3 zile inainte sa fi demis pentru inactivitate.

Si daca ai inactivitate nu mai faci invoire la antrenament.

Neata ba nubi eu iar m-am trezit la 1 ca deobicei ca ma culc si eu cand e dimineata deja in pnm. Ne vedem in game.

ATENTIE!

Duminica, ora 20, vom desfasura un war for fun in zona BlueBerry. LVPD & LSPD & SFPD vs NG & FBI. Doresc sa vad prezenta maxima la aceasta activitate.

Urmatorii care posteaza sa dea quote.

P.S. Welcome celor noi si luat aminte la ce a zis Inferno27 pe cealalta pagina:

Neatza LVPD !

Welcome celor noi ! Daca aveti orice fel de intrebari nu ezitati sa intrebati membrii rank 3+, cat timp aveti rank 1 puteti intreba orice prostie, toti am inceput de jos si este mai bine sa intrebi ca sa fi sigur decat sa actionezi de capul tau, sa gresesti, sa fi reclamati si apoi sanctionat. Pentru cei care incep maine primul raport va invit sa cititi atenti prima pagina de la topicul rapoarte, ca sa intalegi cum trebuie puse pozele la raport.

In alta ordine de idei, antrenamentele se tin DUMINICA de la 20:00 si SEDINTA de la 21:00, incercati sa fiti prezenti.

@@AshimaPetrisor2014, Pai gandeste-te ca in data in care ti se termina cererea de inactivitate mai ai voie sa fi plecat 3 zile inainte sa fi demis pentru inactivitate.

Si daca ai inactivitate nu mai faci invoire la antrenament.

Neata ba nubi eu iar m-am trezit la 1 ca deobicei ca ma culc si eu cand e dimineata deja in pnm. Ne vedem in game.

nu stiu eu am vazut demisi asa.... ca nu s-au logat dupa inactivitate si s-au considerat zile lipsa si cele din inactivitate

ATENTIE!

Duminica, ora 20, vom desfasura un war for fun in zona BlueBerry. LVPD & LSPD & SFPD vs NG & FBI. Doresc sa vad prezenta maxima la aceasta activitate.

Urmatorii care posteaza sa dea quote.

P.S. Welcome celor noi si luat aminte la ce a zis Inferno27 pe cealalta pagina:

Prezenta maxima la noi e de 5 =)))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic