Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

DjSpeed a luat permanent, iar Pitiku 30 de zile. Pe langa asta a luat si MyAir, Darkilic, L:ouie.. Cei care au facut Teylo's Story.

Hai norooooccc lume :* Ce faceti ?:D Nu va speriati, cum v-am zis tot nu scapati voi de mine :))

Hai norooooccc lume :* Ce faceti ? :D Nu va speriati, cum v-am zis tot nu scapati voi de mine :))

Ți-ai luat unban ? :)) Mare n00bster ești :)) Data viitoare nu mai fă mișto de ăștia că na ... :)) te ard. Și Pitiku e R.I.P., nu ? :))

Ți-ai luat unban ? :)) Mare n00bster ești :)) Data viitoare nu mai fă mișto de ăștia că na ... :)) te ard. Și Pitiku e R.I.P., nu ? :))

Da =))

Eu ma pregatesc sa merg la nunta maine :(

lol, ditamai coiincidenta (sper ca am scris corect) si eu ma duc la nunta maine =))

Edited: Unde vad ba Teylo's story?

Edited by ALonso

lol, ditamai coiincidenta (sper ca am scris corect) si eu ma duc la nunta maine =))

Edited: Unde vad ba Teylo's story?

Poate mergem la aceeasi nunta, vorbim in game :)).

P.S: Eu am iesit, ne vedem duminica seara ( in cel mai bun caz ) sau luni. Noapte buna, sa ne auzim cu bine.

Edited by VAG

Hai neata, ti-am zis ca pana duminica iei permanent. Ai luat :)) bine macar ca ti l-ai scos.

Hai ca ne auzim in game!

Distractie placuta VAG si ALONSO :)

Multam fain, imediat ma duc la starea civila si toate minunile bla bla bla, nunta e abea deseara...

Csmn13 cu bicicleta - http://akk.li/pics/fred.jpg

Noapte buna celor care s-au culcat :)

Bă Bogdi, tu vrei sa ne omori ?

Noapte bună celor care s-au culcat, ne auzim mâine.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic