Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Back ba de la nunta

Fiti atenti faza ba

Dupa atata jucat si mancat, m-am gandit sa-mi trag sufletu' si sa ies afara la aer. Acolo, este o sosea ce leaga Ungaria de Romania. Stau eu ce stau, si trec ba 3 Jeep-uri care mai zgomotoase. Pe fiecare scria '' Discovery '' si aveau numar strain. Nu poti spune ca sunt niste amatori pasionati de Off-Road, deoarece jeep-urile erau FULL echipate ba. Probabil merg in Carpati sa filmeze ceva documentar sau tot trec de Romania :)) Dar stiu ca i-am vazut o data-n viata.

Cică mai postez și eu oleacă pe aici :))

Lăsând deoparte toată inactivitatea, mă și mir că am reușit să fac 50 de pct în 2 ore la raport săptămâna asta :))

Felicitări pentru rank 3 Seby noob :*

Pfoai ba, asta-i viata! Te culci la 12 si te trezesti la 13 :))

Sincere condoleante pentru mama lui Cristi (daca e adevarat ce zice ala in cererea de demisie)

Ma uit pe la cereri la Photoshop si intru si eu in game.

Atentie ofiteri ! Maine plec din oras si ma intorc probabil doar Sambata sau Duminica noaptea. Rapoartele le postati normal pana sambata la ora 22:00 si cand vin acasa le voi verifica. In caz ca Duminica dimineata nu sunt on, antrenamentul si sedinta de duminica nu se vor tine, pentru ca si BlackThief se intoarce Duminica dupamasa. Cat sunt plecat sa ascultati de Wisler si Csmn13.

Vai mamă, am scăpat de șăf' zilele astea :)) Facem dezmăț și curvăsăraie în HQ =)) =)) =))

# Tato, good luck man. I really like you, a good man (like I love the other english players), but you are the biggest n00b :*>:D<<'> Take care.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic