Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Eu ma bag in pat ca m-am enervat . Dupa ce l-am urmarit pe unu 10 min prin toate pustiurile si nu l-am prins am mai cazut si in apa. Asta e ii iau maine permisu ca sa se puna pct la raport :)) . Noapte Buna LVPD.

Eu ma bag in pat ca m-am enervat . Dupa ce l-am urmarit pe unu 10 min prin toate pustiurile si nu l-am prins am mai cazut si in apa. Asta e ii iau maine permisu ca sa se puna pct la raport :)) . Noapte Buna LVPD.

Așa o să fac și eu cu ManXXL. Mă enervează..știu că au mers aiurea, dar fug degeaba :))

Ne auzim la ședință.

Eu am iesit,maine se anunta o zi ploioasa,ceea ce nu va necesita iesirea mea din adapost :)

O seara placuta incontinuare,ne auzim maine la sedinta care se va desfasura la 14:00 .

Mda...ce plictiseală...

^încercați să postați fraze mai complexe, să nu ne ardă ăștia cu warn-urile...că cică facem +1 pe aici la disperare :))

Până una alta, o seară bună...mai stau și eu pe skype cu câțiva oameni..că văd că nu am somn :))

Credeam ca doar eu ma plictisesc.

Cate cafele ai baut tu azi de nu ti-e somn? :-W

Vreo 3, dar în seara asta niciuna :)) Oricum la oricât m-aș trezi dimineața, tot la 3-5 adorm seara ...

Edited by ParKeTzaL

Mda...ce plictiseală...

^încercați să postați fraze mai complexe, să nu ne ardă ăștia cu warn-urile...că cică facem +1 pe aici la disperare :))

Până una alta, o seară bună...mai stau și eu pe skype cu câțiva oameni..că văd că nu am somn :))

Credeam ca doar eu ma plictisesc.

Cate cafele ai baut tu azi de nu ti-e somn? :-W

Salut, nu e nimeni interesat de MMORPG-uri? TERA de exemplu, se apuca cineva? Ca nici eu nu prea am level mare, am 16.

MMORPG-uri am jucat ca spartu inca din classa V-a. Cel mai mult l2 C1 pana la Freya si Aion joc din 2009 cand m-am lasat de sa-mp. Tera nu l-am jucat deoarece nu imi place sistemu de target. Acum astept Aion 4.0 noile update-uri sunt superbe.

MMORPG-uri am jucat ca spartu inca din classa V-a. Cel mai mult l2 C1 pana la Freya si Aion joc din 2009 cand m-am lasat de sa-mp. Tera nu l-am jucat deoarece nu imi place sistemu de target. Acum astept Aion 4.0 noile update-uri sunt superbe.

Am jucat si eu AION si targetul de la TERA mi se pare mult mai frumos, la AION nici nu ai target, dadeai doar click.

52163931537875859145616.jpg

:)) prea penală poza asta :))

Noapte bună.

Cel cu jetpack e Kelton, ca ceilalti iau ban de la AdmBot :))

Neata LVPD, ce faceti?

Edited by pH Joseph

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic