Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi ! Aveti grija ce faceti, unde nu stiti mai bine intrebati decat sa faceti nu stiu ce prostii, raportul de saptamana asta nu e obligatoriu, asa ca aveti niste timp in plus sa va documentati cam cum ar trebuii sa fie caci primul raport e cel mai important.

Salut, acesta este ultimul meu post aici, din pacate. :( Sper sa ne mai auzim candva, LVPD a fost si va ramane mereu factiunea mea de suflet, colegi extraordinari, liderul si subliderul de asemenea. Multa bafta in continuare baieti :* aveti grija de voi si ascultati de Black si NaTe. :*

A venit Mos Niculae si la cu un ban taticaa :))) off :(

Buna seara colegii ,abea ce am venit si eu de afara si cred ca abea maine mai imi continui raportul voi ce mai faceti? :D

Buna seara all,acuma am ajuns si eu acasa din oras,azi nu prea am putut sa intru in game...

Ne auzim maine.

Bun venit celor noi in departament ,sper sa faceti treaba buna ! :D

Bafta colegii ne auzim maine ,ies si eu noapte buna !

Neatza am terminat si eu as-noapte raportul avem aici o melodie smechera cu Liviu Vasilica vs 50 Cent :))))

Buna dimineata bai :))

@ Eu ascult melodia asta imi place mult bass-ul :D abea ce m-am trezit o sa intru in game cred ,ne mai auzim acolo bafta !

Voi ce faceti?

------------

Ce faceti ma v-ati culcat toti ? Dupa ce ca maine e week-end :))))

Eu am fost la ziua unei prietene ,o chema Nico :))) ne auzim maine la antrenament bafta,noapte buna !

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic