Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@,@, Ce cautati ma aici? V-am dat eu voie sa postati? Astept transfer cu 50k de caciula pentru neplacerile create si sa nu va mai prind pe aici.

@@Fira VIP,Nu avem, suntem saraci :((

@,Eu am bagat cheat engine si gata avem $$$$ =))

Hai bajietii si fete. Ca eu va las sa nu ma lipesc de un warn..

Aveti grija ce faceti pe 1 mai, mai usor cu vodka si sucu de mere :))

Edited by Raw

@,@,

Ok, sa nu mai vad un post aici din partea voastra, nici macar unul, daca era sa ne salutati o faceati odata si frumos, nu incepeati sa faceti spam, deci sper ca m-am facut inteles.

Topicu' se numeste discutii si noi discutam in pana mea.

Nu ca-s nesimtit sau ceva da' ar fi bine sa se revizuiasca regulile astea si sa isi dea cineva seama ca NU AJUTA ABSOLUT PE NIMENI DACA AI UN NUMAR MAI MARE DE POSTURI si sa ne lase naibii sa postam cat vrem.

Ma duc inapoi de unde-am venit sal

Bun venit celor noi intrati !

Puteti sa va faceti comozi, toata lumea carea a trecut de teste ramane in factiune, nu mai e nevoie de probe suplimentare.

Daca aveti probleme sau nelamuriri puteti sa mi-le adresati mie sau colegilor vostri aici sau pe joc, raportul vostru de saptamana asta este optional avand in vedere ca majoritatea ati intrat Joi/Vineri, a mai fost si 1 Mai, asa ca aveti tot timpul liber cat sa mai repetati din regulament iar saptamana viitoare sa intrati in forte proaspete.

Fratilor acesta este ultimul meu post in acest topic si vreau sa va zic ca m-am simtit bine alaturi de voi in tot acest timp, lung si indelungat si ca mi-a facut placere sa fac parte din acest departament chiar daca nu ne-am implicat atat de mult unii cu ceilalti ,vorbesc in numele meu mai mult ca sigur din cauza motivului meu principal acela fiind inactivitatea pe care-o aveam in ultima vreme . Dar tinand cont ca sunteti un grup,sunteti colegi ,trebuie sa comunicati si sa nu creeati probleme departamentului din contra sa cooperati si sa-l imbunatatiti. Vreau sa ii multumesc lui Black pe vremea cand avea si el putere :)))) cand era si el negru tuci dar acum i s-a mai dus culoarea :))))) pentru ca a fost baietas si mi-a acordat rank-ul care il detin si in prezent. Carlito tu continua ce n-a terminat Black :))) si fa-ti treaba la fel de bine cum ai facut-o si pana acum. De restul ce pot sa zic sa fiti langa carlito si sa nu lasati factiunea sa o i-a la vale cei mai superiori si sa aveti grija de cei inferiori :))) . Acestea fiind spuse va urez multa bafta tuturor si poate ne vom mai revedea daca nu are carlito inimaa reaa :)))) ! >:D<<'>

--------------

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic