Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vă salut, nu vreau să demonstrez absolut nimic acum ,sau să-mi plâng de milă, vreau doar să știți cu cine jucați și pe cine aveți ca coechipier. Domnul din imagini este Hitman.exe care mi-a oferit 600k să-i fac Clan, toate bune și frumoase. Mi-a spus să nu dăm prin trade că vai Doamne ”iși strică rația de dobandă” eu n-aveam de unde să știu care-i toată treaba, sunt nou pe server mă rog. Cert este ca i-am dat clan-ul și urma să-mi transfere suma de bani, dar el a dat /q si apoi m-a băgat in lista de ignore ! Felicitări lui ,este un OM foarte realizat. Vă rog doar să-l ”Salutați” :)

http://imgur.com/a/ZVKEv

Vă salut, nu vreau să demonstrez absolut nimic acum ,sau să-mi plâng de milă, vreau doar să știți cu cine jucați și pe cine aveți ca coechipier. Domnul din imagini este Hitman.exe care mi-a oferit 600k să-i fac Clan, toate bune și frumoase. Mi-a spus să nu dăm prin trade că vai Doamne ”iși strică rația de dobandă” eu n-aveam de unde să știu care-i toată treaba, sunt nou pe server mă rog. Cert este ca i-am dat clan-ul și urma să-mi transfere suma de bani, dar el a dat /q si apoi m-a băgat in lista de ignore ! Felicitări lui ,este un OM foarte realizat. Vă rog doar să-l ”Salutați” :)

http://imgur.com/a/ZVKEv

Hitman.exe, ar fi bine sa-i dai banii inapoi ca nu ii frumos ce faci, nu se fac astfel de lucruri..

Sunt conștient că nu-i voi mai vedea 99Nine, asta e. Am crezut ca e om.

Încă nu , nu ne-am întâmplat încă in-game din cauza serviciului meu. Va mulțumesc însă pt sustinere si ajutor.

Nava ba dovezi https://postimg.org/image/m1gohc9zz/7b3fe569/si sa nu mai aud nustiu ce vb ca hitman.exe este tepar ca nush ce ca nush cum ,X3non si Nesquick sa va vedeti de trb voastra sa nu mai aud minciuni la adresa mea .

Vreau sa va anunt ca de acum in colo DetroiT scoate mitraliera din pod Gata cu Mistourile aduse colegilor Gata cu /r aiurea Gata cu Cearta pe /r Cine continua in felul acesta va fi sanctionat ori de Lider-ul Lvpd Ori de Liderul general.Aviz pentru pentru Mutex si 99NINE -https://youtu.be/9GhVnfQ1uKo

Cica "=)))))" macar de era asa amuzant.. o pus i in loc de u care sunt una langa alta. Cred ca mai mult faceau asa se te oftice, profitau ca aveau si ei un acord azi de la lider.

Zic ca ar trebui sa aveti macar un pic de respect pentru el cel putin, ca e de 9 luni in departament, si cel mai probabil stie sa va scoata usor, ar trebui sa fim prieteni ca doar suntem colegi pe un joc, nu sa ne ofticam intre noi.

Mutex tu oricum te-ai facut de ras la antrenament azi... mai ai multe de invatat inainte sa iti dai aerele pe care ti le-ai permis azi.

Cica "=)))))" macar de era asa amuzant.. o pus i in loc de u care sunt una langa alta. Cred ca mai mult faceau asa se te oftice, profitau ca aveau si ei un acord azi de la lider.

Zic ca ar trebui sa aveti macar un pic de respect pentru el cel putin, ca e de 9 luni in departament, si cel mai probabil stie sa va scoata usor, ar trebui sa fim prieteni ca doar suntem colegi pe un joc, nu sa ne ofticam intre noi.

Mutex tu oricum te-ai facut de ras la antrenament azi... mai ai multe de invatat inainte sa iti dai aerele pe care ti le-ai permis azi.

De ce nu ai organizat tu antrenamentul? Tu te faceai mai mult de ras, crede-ma, nu stiti numai sa comentati aiurea si voi sunteti 0, el macar si-a dat interesul, cu ce s-a facut de ras? Ti ciuda ca a organizat el ca ieri toata ziua comentai ca el are rank 3 si organizeaza si tu nu

Edited by Sheriff NINE

Da frate, mi-e ciuda, doar atat iti arat si zic, in video lui Detro comentai tu si Mutex de CAPS LOCK pe /r, la antrenament, pentru asta trebuia sa te sanctioneze, cel putin odata, desi ai incalcat 2 reguli, CAPS LOCK pe /r, si ai vorbit pe /r cand el a zis ca da AV pentru cei care vorbesc, nu e fair-play.

Zic sa nu te bagi, eventual recunoasteti si voi ca ati gresit si hai sa facem pace, ca pana la urma suntem colegi. Daca nu aia e, sa nu va mai aud.

8lJbrK1.png

Edited by Shobex GOW

Ti ciuda ca a organizat el ca ieri toata ziua comentai ca el are rank 3 si organizeaza si tu nu

Vreau si eu dovezi ca am comentat toata ziua ca nu il tin eu, chiar te rog, daca imi aratai asa ceva esti tare, chiar am zis ca "n-am probleme" am zis "ma rog" am zis ca "nu ma deranjeaza" :)) dar el o tinea pe aia "degeaba ai rank 4/5daca nu esti capabil..." si mno el a avut succes ;) el a reusit

#Pace

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic