Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna ziua ofiteri. As vrea sa va anunt ca la ora 19:30 am de gand sa organizez o activitate. Va rog sa intrati cat mai multi in game la ora respectiva, si veti primi acolo detalii. Daca nu suntem minim 15, amanam pe alta zi.

Am venit si eu de la football,sunt rupt de foame.Ma duc sa fac un dush,sa mananc si ne mai auzim noi prin game.

Imi cer scuze ca nu am putut ajunge.

Am venit și eu în casă acum...mă duc să bag oleacă de mâncare în mine și după să încep să mai muncesc pentru raport, că e jale cu J mare.

Am venit si eu acum 10 minute de afara, am facut un dush, si na... pe skype putin si in joc, ca mai e de muncit pentru raport :)). Ne auzim in game :*.

Activitatea de azi s-a anulat, dar voi incerca sa o fac duminica, inainte de sedinta. Asa ca, daca puteti veni, duminica la 13:20, ar fi prefect. Repet, NU este obligatoriu, vom face ceva frumos doar. Vine cine vrea si poate. (daca zic ca va conta la rank-up vine toata factiunea :)) )

Am 55 de puncte. Sper să termin raportul azi. N-ar fi prea greu...vreo 2-3 ore de stat la PC și-l rezolv.

Mă las afk puțin .. mă supără iar o măsea ...

Am 55 de puncte. Sper să termin raportul azi. N-ar fi prea greu...vreo 2-3 ore de stat la PC și-l rezolv.

Mă las afk puțin .. mă supără iar o măsea ...

Du-te ba o data pentru totdeauna la dentista... ti-e frica de ea intr-un hal...

Cam atata si pe ziua de azi, am terminat raportu', mi s-a dus un of de pe inima :)). Ne auzim maine dimineata, un weekend frumos !

Du-te ba o data pentru totdeauna la dentista... ti-e frica de ea intr-un hal...

Cam atata si pe ziua de azi, am terminat raportu', mi s-a dus un of de pe inima :)). Ne auzim maine dimineata, un weekend frumos !

Am programare după paști :)) până una alta...noapte bună..m-am cam plictisit ...

M-aș băga la un film :-?

// Have a nice week-end.

Edited by ParKeTzaL

Activitatea de azi s-a anulat, dar voi incerca sa o fac duminica, inainte de sedinta. Asa ca, daca puteti veni, duminica la 13:20, ar fi prefect. Repet, NU este obligatoriu, vom face ceva frumos doar. Vine cine vrea si poate. (daca zic ca va conta la rank-up vine toata factiunea :)) )

Ne tii in suspans pana Duminica? Noapte Buna LVPD.

Neata, facuram o ora la recuperare :D.

Doar 1 ? Eu nici nu m-am mai dus :)).

Neata, neata. Abia ce m-am trezit si eu, ma duc sa mananc ceva si dupa ies pe afara la un eventual, tenis de picior cu ParKeTzaL :))

Noapte buna Parketzal, eu tocmai m-am uitat la Captain America...ma bag si eu la somn ca maine la scoala. :(

Nici nu m-am mai uitat la niciun film aseară ... la 2:30 somn direct :))

Doar 1 ? Eu nici nu m-am mai dus :)).

Neata, neata. Abia ce m-am trezit si eu, ma duc sa mananc ceva si dupa ies pe afara la un eventual, tenis de picior cu ParKeTzaL :))

Aduci mingea, că a mea a călcat-o mașina =))

Fain tare pe afară, week-end plăcut și spor la raport pe ultima sută de metri. Mie îmi mai trebuie 35 de puncte ... nu știu cum o să le fac, că n-o să stau în samp azi...

Nici nu m-am mai uitat la niciun film aseară ... la 2:30 somn direct :))

Aduci mingea, că a mea a călcat-o mașina =))

Fain tare pe afară, week-end plăcut și spor la raport pe ultima sută de metri. Mie îmi mai trebuie 35 de puncte ... nu știu cum o să le fac, că n-o să stau în samp azi...

Pai cand iesim la un tenis, ca am si treaba... Ma suni cand e.

Gata si cu raportu', il postez imediat si ies afara, ca tare cald mai e :X

Pai cand iesim la un tenis, ca am si treaba... Ma suni cand e.

Gata si cu raportu', il postez imediat si ies afara, ca tare cald mai e :X

Nu știu...că la 3-4 ies cu fumeia prin oraș. Vedem noi..

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic