Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname:8David8
• Nickname-uri anterioare:
Nu am avut.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Deuarece imi place acest server.
• Level:15+
• Vârsta reală:14
• Sexul (real):M
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am avut.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Shoutern Pimps
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Deuarece nu imi prea placea.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone.ro/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am facut parte din nici un departament pana acuma.
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece imi place foarte mult acest departament si vreu sa fie liniste si ordine in Lv,Ls si Sf.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/rtigp54ar/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:3-4
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
• O scurtă autocaracterizare:
Sunt un tip amuzant,serios si calm pana la o anumita masura.Nu suport glumele proaste si comportamentu copilaresc.

Edited by 8David8

• Nickname:c0smin(DAN)
• Nickname-uri anterioare:-

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:de 3 luni
• Level:15
• Vârsta reală:16
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:-
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):-
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:-
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am facut
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:DESIGUR
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Normal
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca imi doresc de foarte mult timp si as vrea sa ii prind pe cei care incalca regurile
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):am skill 1 dar o sa fac in curand 2+ poza cu stats:
http://postimg.org/image/bvcwrfcgp/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:2 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):NU
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Nu sunt ,daca eram plateam
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Dan Cosmin Florin ,am 16 ani locuiesc in Braila invat la Colegiul National Ana Aslan, joc fotbal de 5 ani. Am capacitatea de a lucra in echipa

• Nickname:aleiro08

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:de 10 luni
• Level:19
• Vârsta reală:15
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine) :-
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit? :-
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am facut
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in LVPD deoarece vreau sa ii prind pe infractori si sa devin cunoscut pe server.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):
http://imgur.com/YnsfbnD
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:4 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):NU.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Alin si am 15 ani.Sunt o persoana calma,amuzanta si determinata.Fac dans de performanta si imi place.

• Nickname:c0smin(DAN)

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:de 3 luni
• Vârsta reală:16
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine)65.gif
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?65.gif
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există)65.gif
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:DESIGUR
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Normal
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca imi doresc de foarte mult timp si as vrea sa ii prind pe cei care incalca regurile
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):am skill 1 dar o sa fac in curand 2+ poza cu stats:
http://postimg.org/image/bvcwrfcgp/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:7-8 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):NU
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Nu sunt ,daca eram plateam
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Dan Cosmin Florin ,am 16 ani locuiesc in Braila invat la Colegiul National Ana Aslan, joc fotbal de 5 ani. Am capacitatea de a lucra in echipa

va rog sa ma scuzati dar am scris 2 ore din greseala deoarece nu am inteles intrebarea

Nickname:Le[M]oN
• Nickname-uri anterioare:Nu am mai avut alte nickname-uri.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Joc pe B-Zone de 8 luni, aproximativ.
• Level:32+.
• Vârsta reală:15 ani.
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3-limbaj.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): SF Taxi-rank 2; El Loco Cartel-rank 1; Vitnamese Boys-rank 1; Green Street Blood-rank 1; Southren Pimps-rank 3; LVPD-rank 1; Southren Pimps-rank 1; National Guard-rank 1.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Southren Pimps-nu ma intelegeam bine cu membrii factiunii; National Guard-nu prea aveam timp de sa-mp.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Southren Pimps-
http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page-85 ; National Guard- http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page-60
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:LVPD-acumularea a 3/3 FW; National Guard-nu prea aveam timp de sa-mp+ca ma plictiseam in jail.
• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Bineinteles.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in departament deoarece aici ma simt cel mai bine, adica sa fiu de partea legii.
http://postimg.org/image/t32zu7zdr/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-7 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• O scurtă autocaracterizare:Buna seara tuturor!Prima data sa ma prezint, ma numesc Lucian si am varsta de 15 ani spre 16 ani. :D Am multi prieteni cu care ma inteleg bine si foarte bine.Nu provoc certuri si alte smecherii. Imi fac prieteni si stiu de gluma.Cand este nevoie sunt serios si tratez toate lucrurile ca atare.

• Nickname: MarYuSeL
• Nickname-uri anterioare: M4rIuS

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De cateva luni cu mici pauze..
• Level: 15
• Vârsta reală: Pe 21 aprilie fac 17 ani.
• Sexul (real): Baiat
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am nici-un warn.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Red Dragon Triad rank 1.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Poi din RTD au fost niste neintelegeri la mijloc.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista..
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai facut parte pe alte servere.. Vreau sa zic ca am experienta.. Nu ca mas lauda.
• Sunteți activi pe forum?: Desigur
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur ca da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da si le mai citesc de vre-o 3-4 ori.. sa le inteleg bine.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a tine Lv'ul departe de infractorii strazilor.
http://postimg.org/gallery/cd7unzh0/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Dupa amiaza de la 3:30-4:30 in sus stau pana la 24:00.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu , nu ma aflu pe nici-un BackList.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: ~~
• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de treaba pana la o numita limita bine inteles..

Respect pe cine ma Respecta.

Edited by maryusfloryn

• Nickname: Echo.
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 5 luni.
• Level: 19+
• Vârsta reală: 15 ani.
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, abuz de HPV.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Tsar Bratva-Rank 3[boyevik]
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Deoarece doresc să intru într-un departament. [The Tsar Bratva - 07/01/2014]
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/8028-the-tsar-bratva-raporteaza-un-membru-report-a-member/page-100
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece doresc să asigur liniştea oraşului Las Venturas, să mă asigur că cei care circulă neregulamentar o să fie sancţionaţi.
http://imgur.com/giqleVU
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore pe zi.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta? : Da, dar nu este cazul.
• O scurtă autocaracterizare: Mă numesc Ionuţ, sunt un băiat de treabă, glumeţ. Îmi place să îmi fac prieteni şi mă integrez rapid într-un grup.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Le[M]oN Le[M]oN.png
Echo. Echo..png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • ZYNC.
  • NALE
  • MIKE...
  • BLACKY07

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

8David8 - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.
c0smin(DAN) - In poza nu se vede skill detectiv.
aleiro08 - Insuficienta experienta in factiuni.
MarYuSeL - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.

- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE -

Edited by Inferno27

• Nickname: Tarau
• Nickname-uri anterioare:Nu am mai avut.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:5 luni.
• Vârsta reală:15
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1\3 afaceri ilegale.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am mai avut alte factiuni.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu am mai avut alte factiuni.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu am mai avut alte factiuni.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am mai avut alte factiuni.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa nu mai existe hoti neprinsi , imi place, stiu sa manuesc armele si pentru a nu mai exista tulburarea celor lalti playeri pe B-zone.

post-59356-0-70222800-1389552410_thumb.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-6 ore
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Marian Tarau, sunt din Braila, imi place fotbalul , tennisul , urasc scoala , am 1,75 m , ochi albastri..Va multumesc, am doar skill 1 la detectiv, dar sper sa fiu aceptat :D !

• Nickname: XxMooNLighTxX
• Nickname-uri anterioare:Nu am mai avut.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:11 luni - 1 an dar cu pauze
• Level:17
• Vârsta reală:14
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am mai avut alte factiuni.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu am mai avut alte factiuni.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu am mai avut alte factiuni.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am mai avut alte factiuni.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a-mi face prieteni noi , pentru a ma ocupa de cierculatia neregulamentara a orasului Las Venturas si a prinde infractori.
http://imgur.com/k6xG7vc

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:4-5 ore
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Preda Alexandru, sunt din Buzau , invat la scoala generala "George Emil Palade Nr. 15" , sunt foarte prietenos , sunt amuzant , imi place sportul ( handball , fotball , tenis ) ,am 1.76 m , ochi caprui si parul castaniu . O sa ma cunoasteti mai bine daca voi intra avea sansa sa intru in Las Venturas Police Departament .

Salut!
Edited by XxMooNlighTxX

• Nickname: [GS]NeBuN3L
• Nickname-uri anterioare:
Doar cu acest nick am jucat.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De o luna.
• Vârsta reală: 14
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Acesta este prima.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu am mai fost in nici o factiune pe acest server.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu am mai fost in nici o factiune pe acest server.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da..dar nu pe acest server.
• Sunteți activi pe forum?: Partial
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
: Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place foarte mult si am mai fost si pe alte servare tot in factiunile de Police.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://www54.zippyshare.com/v/90314610/file.html Si http://www20.zippyshare.com/v/36740019/file.html
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: L-J 4 ore. V-D Toata ziua.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Sunt de acord.
• O scurtă autocaracterizare:
Salut sunt un baiat de 14 ani.Imi place foarte mult factiunea

LV Police Department pentru ca este foarte tare iar in unele cazuri este palpitant. Sper sa fiu acceptat.

Edited by NeBuN3L

• Nickname: TzaTziKy
• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5-6 luni .
• Level: 24
• Vârsta reală: 17
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 , Deoarce imi place sa respect regulile .
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
-
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.(daca voi intra..)
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da. (asta trebuie sa facem inainte sa aplicam)

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da, este si normal.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarce este o factiune foarte buna , respectata si m-am decis sa vin si eu. Bafta Baietii.
http://imgur.com/zqDgR7Z
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Ionut, si locuiesc in Ploiesti. Am 17 ani. Stiu sa lucrez in echipa si imi place sa ajut oameni , mai sunt si glumetz uneori . Sper sa fiu ales de dvs , SUCCES ! in continuare.

• Nickname: Bone
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani
• Level: 49
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: autoclick
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): FBI - rank 3 , Paterno - rank 3 , Ng - rank 2 , SF-PD - rank 1 si multe altele
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu am fost activ si am fost dat afara.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , odata mi-am dat demisia, si odata inactivitate
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a ma alatura legii, imi place sa joc in echipa, si respect playeri.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/jubb4bv1d/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 2-3 ore, in crestere
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.
• O scurtă autocaracterizare: Descurcaret, inteligent, ascultator, de gasca(baietas) :))

Edited by B O N E

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

XxMooNLighTxX XxMooNliGhTxX.png
Bone Bone.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • ZYNC.
  • NALE
  • MIKE...
  • BLACKY07

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Tarau - Skill 1 la detectiv.
[GS]NeBuN3L - Foarte putine ore jucate si doar skill 1 la detectiv.
TzaTziKy - Nu ai poza cu skill detectiv.

• Nickname: Fredo.
• Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Fredo.Corleone, [b2w]Freddo. [b2w]dReaM., JacqueS.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2009-2010 aproximativ.
• Level: 43+
• Vârsta reala: 17 ani.
• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 limbaj, dar a fost la inceput si nu voi mai repeta aceasta greseala.
• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Autoclicker, /report.
• Factiunile anterioare si rank-ul în acestea (în ordine):

Fire&Medic Department Rank 1

The Corleone Family Rank 1,2,3 [ Am fost de 8-9 ori in Corleone]

Taxi Cab Company Rank 1 [ Am fost de 2 ori in Taxi ]

The Paterno Family Rank 1,2,3,5 [ Am fost de 8 ori in Paterno]

The Barzini Family Rank 1

News Reporter Rank 1

The Cuneo Family Rank 1,2 [ Am fost de 3 ori in Cuneo ]

Police Departament Rank 1

69 Pier Mobs Rank 2,3 [ Am fost de 2 ori in 69 Pier Mobs ]

The Verdant Family Rank 4
• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit?: Acumularea a 3/3 faction warn-uri din cauza unui numit clan al "camatarilor de post-uri" si dorinta de a lucra in baza statului alaturi de justitie si dreptate.
• Link-uri catre demisiile ultimelor doua fac?iuni (daca exista): Link catre ultima demisie: http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/page-17
• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-a?i parasit?: Din cauza circumstantelor, nu puteam intra prea des pe joc.
• Sunteti activi pe forum?: Pot spune ca da.
• Întelegi ca Police Department este un departament serios ?i trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?: Absolut.
• Întelegi ca daca nu stai cel pu?in doua saptamâni în Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Sigur.
• Ati citit Regulamentul Police Department împreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru încalcarea acestora?: Desigur.
• De ce doriti sa intrati în Police Department?: M-am saturat de tot ceea ce inseamna indisciplina in gang-uri atat si pe strada. Vreau sa fiu de partea legii si meseria ce va urma in viata reala v-a fi cea de politist.
• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu):
http://postimg.org/image/99kgtxoul/
• Numarul de ore petrecute în joc fara AFK: 5-9 ore in functie de circumstante.
• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu am fost niciodata pe black list.
• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: -
• O scurta autocaracterizare: Ma numesc Adrian. Incep prin a va spune cateva lucruri despre mine:

- Sunt foarte serios cand vine vorba de munca care o depun.

-Ma las foarte usor calcat in picioare, ceea ce nu permit glume proaste.

-Sunt foarte sociabil si am simtul umorului dezvoltat.

-Sunt o fire prietenoasa si imi place sa ma inteleg bine cu toata lumea.

-Ma las greu invins si depun foarte mult efort pentru ceea ce fac, sa iasa totul bine.

Acestea fiind cateva vorbe spuse despre mine, ceea ce va urma ramane de vazut. Imi doresc sa fiu politist la orasului Las Venturas deoarece aici am inceput activitatea mea si aici va continua, cunosc majoritatea lucrurilor deoarece am mai fost odata in LVPD. Sper sa primesc o sansa. Multumesc Anticipat!

Edited by Fredo Corleone

• Nickname: CiprianM
• Nickname-uri anterioare: BadDarck,Toretto.Corleone.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din 2009 cu o pauza.
• Level: 22.
• Vârsta reală: 17,dar implinesc 18 in curand.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Pe acest cont nu,pe celalalt cont am fost banat odata deoarece aveam trei warn.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School instructor(3) , News Reporter (2) , Tow truck company (6) , Corleone (2) , Paterno (4) , Cuneo (2) , Stracci (1) , Barzini (2) , Tattaglia (2) , National Guard (6,pentru putin timp) , Hitman agency (1) , 69 Pier Mobs (3).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:
69 Pier Mobs: 14.01.2014 , am plecat deoarece unii membrii erau incapatanti tupeisti si nesimtiti,am plecat ca vreau sa mai incerc ceva nou.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): 69 Pier Mobs - http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/page-17#entry2656553
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: National Guard - ma lasasem de samp.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Bineinteles.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa incerc ceva nou,sa-mi fac noi prieteni si vreau sa merg dupa infractori sa ii arestez,sa le iau permisul ,sa le dau amenzi.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/OOpj1fl.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu pe niciun blacklist.
• O scurtă autocaracterizare: Salut,ma numesc Ciprian Marian,sunt din Constanta,sunt blond cu parul cret,ochii albastri,imi place sa ma distrez mai mereu ,dar cand e ceva serios ma opresc din orice,imi place sa joc basket (nu mereu) , imi plac masinile (cursele,tuningul) , nu imi place sa aud pe cineva care imi barfesc prietenii nu imi place sa fiu luat peste picior,imi place sa lucrez in colectiv ,imi place sa merg in oras mai des cu prietenii si sa ma plimb.

Inferno,nu am mai trecut ultima factiune din care am iesit,ca nu gasesc linkul si oricum asta sa intamplat acum 1 an si putin,cand m-am lasat de samp. Sa mai stii inca ceva,am scris toate factiunile in care am fost cu BadDarck(Toretto.Corleone) mai putin 69 Pier Mobs care am fost cu CiprianM. Sa stii ca am fost sublider cand a fost Ciupanezu pe la inceput lider,si la tow truck company cand a fost Tohaneanu lider. Sa nu crezi ca te-am mintit,deasta ti-am spus. Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by bB CiprianM

• Nickname: Csabbyk

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 11.08.2009
• Level: 34
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (dm aiurea - 2011)
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da (3/3 warn ; spargere conturi)
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 69 Pier Mobs (rank 2) ; Verdant Family (rank 1) ; Southern Pimps (rank 2), School Instructor (rank 3), Cuneo (Rank 4).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 69 Pier Mobs (am vrut sa intru intr-un departament 14.01.2014) ; Verdant Family (M-am lasat de samp 16.03.2013)
http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/?p=2655422
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: LSPD, am luat un faction warn aiurea si ma deranjat mult faptul asta si National Guard (wipe)
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Mie dor de activitatea din departamente..
http://i.imgur.com/P6rNxJF.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana glumeata dar in acelasi timp serioasa, stiu cand sa glumesc si cand sa fiu serios. De asemenea sunt foarte prietenos.

Edited by Csabbyk

Nickname: Serdar03

• Nickname-uri anterioare: Edward. alt cont.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani

• Vârsta reala: 17

• Sexul (real): M

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat.

• Factiunile anterioare si rank-ul în acestea (în ordine): 69 pier mobs rank 2, taxi rank 3 , paramedic rank 3 , corleone , cuneo , tattaglia x3 (incluzand si de pe contul celalalt)

• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit: 14 Ianuarie 69 pier mobs.

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): Nu exista.

• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-a?i parasit?: Nu am mai facut parte.

• Sunteti activi pe forum?: Da.

• Întelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?: Da.

• Întelegi ca daca nu stai cel pu?in doua saptamâni în Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ati citit Regulamentul Police Department împreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru încalcarea acestora?: Da

• De ce doriti sa intrati în Police Department?:

• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): http://i39.tinypic.com/bdttti.png

• Numarul de ore petrecute în joc zilnic fara AFK: 5-6

• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu

• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurta autocaracterizare: Salut! Ma numesc David am 17 ani locuiesc in Bucuresti in cartierul Colentina sunt sociabil glumet , am ca hobby iesitul pe afara cu prietenii fotbalul etc. Mai multe o sa ma cunoasteti pe parcurs.

Edited by Serdar

• Nickname: Bogdan13Nor
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si o luna

• Level: 30
• Vârsta reală: 14 ( 2 luni pana fac 15 )
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LV taxi - rank 3 , Tsar Bratva - rank 1 , LVPD rank 1 , Red Dragons Triad- rank 2 si LVPD rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: M-am lasat de samp ( acum mi-a revenit cheful).
http://forum.b-zone.ro/topic/122576-lv-police-department-demisii-resignations/page-9 - LVPD
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , odata mi-am dat demisia si odata demis pentru inactivitate
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mereu mi-au placut departamentele , si ca vreau sa dau din nou amenzi.
http://i.imgur.com/M1x9zrP.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.
• O scurtă autocaracterizare: Glumet , inteligent , respectos , nu sunt scandalagiu de pe maidan, si imi place lucrul in echipa

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Fredo. Fredo..png
CiprianM CiprianM.png
Csabbyk Csabbyk.png
Bogdan13Nor Bogdan13Nor.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • ZYNC.
  • NALE
  • MIKE...
  • BLACKY07

RESPINSI:

Serdar03 - Nu ai fost in factiunile mentionate de tine in aplicatie.

• Nickname: CarLiTo.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De mult.
• Level: 40
• Vârsta reală: 16 ani.
• Sexul (real): Barbat.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3, /call 112 la event.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel (3), Verdant Family (2,1), LVPD (2,1),
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: LVPD - m-am lasat de joc. Verdant family - wipe.
LVPD
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am fost membru LVPD - ma lasasem de joc.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur !
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca am mai fost si stiu care`i atmosfera in aceasta factiune, m-am simtit foarte bine.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore.
• O scurtă autocaracterizare: Sunt Adi, am 16 ani si stau in Constanta. Sunt in clasa a 10-a si nu-mi place deloc scoala (ceva normal cred eu).Timpul liber imi place sa mi-l petrec relaxandu-ma cu prietenii. Practic rugby de 2 ani si jumatate si chiar ma pasioneaza sportul asta, chiar daca unii spun ca e prea violent si bla bla bla, mie imi place. Cam atata despre mine, unii poate ma mai stiti.

Edited by CarLiTo

Nickname: BoGdiDealer

Nickname-uri anterioare: Nu am.

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc pe B-zone de aproximativ un an.

Level: 32

Vârsta reală: 15 ani.

Sexul (real): Masculin.

Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit niciodata warn.

Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata.

Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics - rank 3 , The Tsar Bratva - rank 2.

De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit factiunea Paramedics,deoarece,doream sa ma antrenez in arta armelor si sa incerc o mafie,iar The Tsar Bratva,deoarece,nu imi permitea timpul sa ajung la waruri.

Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

Paramedics: http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-demisii-resignations/page-81

The Tsar Bratva: http://forum.b-zone.ro/topic/8020-the-tsar-bratva-demisii-resignations/page-81

Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte din niciun departament.

Sunteți activi pe forum?: Desigur.

Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bineinteles.

Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

De ce doriți să intrați în Police Department?: Eu doresc sa intru in LV Police Department,deoarece,aceasta factiune este bine organizata,cu membrii activi si seriosi care incearca sa pastreze linistea in acest oras frumos,numit,Las Venturas.

Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/laojz87cf/

Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-6 ore

Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu si nici nu-mi doresc.

Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Cu siguranta.

O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Bogdan,am 15 ani,locuiesc in judetul Cluj,sunt o persoana comunicativa,prietenoasa si glumeata,care pune bunul simt pe primul loc,imi place baschetul si jocurile pe PC(in special SA:MP). Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by dBBogdiDealer

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

CarLiTo. CarLiTo..png
BoGdiDealer BoGdiDealer.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • ZYNC.
  • NALE
  • MIKE...
  • BLACKY07

RESPINSI:

• Nickname: Jas
• Previous nicknames: Jaskaran

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: 10th December 2013 (Almost two years from previous account)
• Level: 19
• Real age: 17
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: No ingame warning
• Were you ever banned? If yes, why?: No
• Previous factions and the rank you had in them (in order): No previous faction
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: No previous faction
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): No previous faction
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No, I have never been a part of any department.
• Are you active on the forum?: Yes
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes, I completely understand and I will work seriously.
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes, I understand.
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes, I read all the rules.
• Why do you want to join the Police Department?: I want to join Police department because this is my only dream in this game. The members of the department are very nice and if I get selected, I will do my job very seriously. Being in Police Department is a great thing and I consider LVPD the best department. I will love to join you all. I love LVPD and will not leave it ever if I get selected.
• Are you capable of teamwork ? Yes, I am
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):
post-60554-0-39639200-1389966227_thumb.png
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 8-9 hours
• You are on the BlackList at a faction?: No
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes
• A short characterisation of yourself:
I am Jas from India and my best hobby is to play B-Zone. I like to make new friends. When I joined B-Zone, from the first day, my dream was to be in LVPD because I would love to be in Police Department and LVPD is the best department. I play on B-Zone almost the whole day and will love to join you all. Many thanks to you for giving me an opportunity to apply in your department. I hope you will select me. and give me 1 chance to prove my self. I am an experienced and old player of B-Zone.

Edited by TFw Jas

Nickname: [AP]LovVeRRR

Previous nicknames: I don't have

Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 2 months

Level: 16

Real age: 16

(Real) Gender: Male

Number of ingame warnings and the reason you got them: * I have 1 warning because i joined an event but someone killed me. when i went back home,another player killed me again with a gun so i called 112 and the player who killed me got the wanted 1 in the event than he posted me and i got warning .

*second skill abuziv :(

Were you ever banned? If yes, why?: Never. i always respect rules and other players.

Previous factions and the rank you had in them (in order): Here we have problem. i don't have any previous faction and i don't like the other factions i like only PD (my dream is to join PD) i am here for PD all cops of PD know me

Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: None

Resignation link to the last two factions you have been in (if any): None

Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No i like only LVPD because all the cops in LVPD respect the rules and the other players but in lspd/sfpd the cops don't respect others

Are you active on the forum?: Yes . i am here for PD i can do anything to join PD

Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes i hope that you accept me . please trust me !

Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Man i understand that i have to stay in LVPD all my life

Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes i read the rules and i know when i was at level 10 how the cops do the duty of PD because i went with them to catch people

Why do you want to join the Police Department?: i want to join the Police Department Because it contains profosionals Players and i want to make a lovely relation with them

Are you capable of teamwork ?: Yes of course

A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://imgur.com/0Y3tn8j

How many hours do you play daily withouth being AFK?: 240

You are on the BlackList at a faction?: No

If yes, you agree to pay to be removed from it?: In my country there is no way for paying money in order to buy something from net :/

A short characterisation of yourself: My real name is bechir ,i am from tunisia. well i am a bit serious and well-organised. i am a hard working person and sociable. i hope that you test me and i can live up to your expectations

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.