Jump to content

(Bug Raport's)- /mdc time incorect

South Ioan

Recommended Posts

Nick-ul tau: Kraft.

Descrierea bugului: In ultima vreme,mobile data computer( mdc) apare tot felu de prosti de exemplu: wanted&crime incorrect,time crime incorect,textul mdc vine dupa 10 secunde. Acum /mdc este in ura cu o ora de exemplu la crime time: 9:30 in game timpul este 10:30

Screenshot(s): Se poate verifica de orice membru din departament/servare de teste.

Nu stiu solutia exacta dar cel putin stiu ca azi-noapte s-a dat ora inainte. De aceea

crime time: 9:30 in game timpul este 10:30
.

Sper ca ti-am elucidat misterul.

Tzuc.

Cum spune si robbie mai sus"s-a dat ceasul inainte" daia arata ora gresita la FDM(time)+chestia cu intarzierea /mdc-ului se datoreaza lagului sau desync-ului tau. Astea sunt chestii ce tine de lag, nu prea este bug.

EDIT: Si app, "wanted&kill incorect" se datoreaza faptului ca suspectul a dat/q cand avea 10 fdm de ex, este posibil tot de la lag sa iti arate 4 FDm si el sa aibe wanted 6(am intalnit si chiar testat cu cineva asta)In rest poti da /arrest sau omora pe cineva chiar daca lagul joaca feste(adica arata cine are/nu drept)ceea ce este foarte important. Practic nu incomodeaza cu nimic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.