Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩

Daniel ZEW
 Share

Recommended Posts

Nick: [DC]Seba
Rank: 1
Propunere: Sa putem folosii si culoarea neagra/alba , sau taximetristul saptamanii sa aibe dreptul de a alege o culoare pana la umratoarea saptamana , asa vom creste activitatea in factiune cred si ar fi mai distractiv

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ne Evidentiem , Distram , Crestem activitatea in factiune .

Nick: RexXaR

Rank: 1 (Trainee)

Propunere: Rank 1 sa aiba job obligatoriu mechanic.

Rank 2 trebuie sa faca o cerere in topicul "Cereri job" pentru a schimba jobul.

Rank 3+ sa poata lua orice job legal.

Cu ce crezi ca ajuta aceasta propunere factiunea?: Cei de rank 3 cred ca si-au facut treaba si ar fi dreptul lor sa isi aleaga orice alt job legal. Ar fi corect din toate punctele de vedere.

*Vreau sa spun ca aceasta nu este ideea mea proprie, cei din School Instructors au pus in functiune aceasta regula.

@, propunere respinsa. Nu cred ca o culoare in plus la taxi va schimba activitatea si distractia.

@, propunere respinsa. Sistemul de acum este foarte bun, cei de rank 3 pot alege oricum ce job legal vor printr-o simpla cerere.

Nick: Sp3cTeRx
Rank: Cabbie (3)
Propunere: Atunci cand nu este Rank4+ on sa putem lua Sultan de la HQ anuntand ca la celelalte masini.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Nu ne mai deplasam la alta companie de taxi sa furam Sultanele.

Nick: AliNNNN
Propunera 1: Propun să putem vopsi taxiurile în alb.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: ar fii frumos

Propunera 2: Propun să se readauge Color of the week

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: mai multă culoare

Propunera 3: Propun ca taximetristul saptămânii să poată vopsii în săptămâna viitoare taxiul cu ce culoare dorește el.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Motivație pentru taximetristul săptămânii.

Propunera 4: Propun să avem acordul la rank 3/4+ pentru evenimentele violente și (și) a subliderului altei facțiuni de taxi(nu doar lider)

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Dacă tot avem voie pe /requestevent să facem evenimente violente, și am des în facțiune facem astfel de evenimente, nu văd de ce nu am putea merge și cu acord al rankului mai mic la astfel de evente.

Propunera 5: Propun să putem aplica paintjob pe sultană.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Doar paintjob galben..

Propunera 6: Propun ca un raport incomplet cu mai puțin de 5 comenzi decât este nevoie, de exemplu am rank 1 și îmi trebuie 35 comenzi, iar eu fac 30/31/32/33/34, să fiu sancționat doar cu un Avertisment verbal.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: pentru o comandă două, nu prea se merită FW.

Propunera 7: Propun să se stabilească 3 zile din săptămână, de la ora 20(sau alta) în care să facem câte un eveniment. Absența să se motiveze cu avertisment verbal.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mai multe evenimente..

Propunera 8: Propun să existe 'Weekly Event', care constă într-un premiu de $25/50k, iar noi să dăm PM liderului cu evenimentele care le vrem și le va posta în topic, astfel vom putea vota.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Interesant.

Propunera 9: Să se stabilească ședința săptamânală la o zi și oră fixă, nu să se anunțe de fiecare dată in topic 'Sâmbătă 20:00' 'Duminica 18:00'. Exemplu ședința săptămânală se va ține mereu Duminică la 14:00.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mai puține FW-uri.

Propunera 10: Să ne facem singur blacklist-ul, iar rank 2(aleși de lider de obicei) să mearga după ei ca să plătească.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Nu prea văd cu ce ne ajută TTB...

Edited by AliNNN

Propunera 1: Propun să putem vopsi taxiurile si in alte culori (Negru,Alb,Gri,etc)

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Taxiurile in realitate nu sunt doar galbene..si + de asta ar fi si ceva mai frumos pentru noi..

Propunera 2: Propun să fie adaugate mai multe site-uri pentru upload ss..imgur imi da erroare , picasa trebuie instalat pe photobucket trebuie cont (3 site-uri problema..) un site bun este si postimg..

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mai multe optiuni pentru upload..eu unul am probleme cu ele

Nick: [pH]Ony.
Rank: 2
Propunere:
Sa purtam deagle in loc de sdpistol pentru auto-aparare.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai cu sdpistol da-m 3 cartuse pana il omoram pe cel care ne-a atacat, cu deagle da-m doar 3 golante.

Nick: RexXaR
Propunere 1: Sa se *reinstaleze* regula in care intre orele 00:00 - 08:00 putem lua orice job legal.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Dupa ora 00:00 nu prea mai sunt comenzi, iar multi se plictisesc. Aceasta poate fi o oportunitate pentru a face bani.

Propunere 2: Sa se aleaga o zi a saptamanii (de preferat sambata - duminica) numita gen *ziua sfanta* in care putem lua orice job legal sau ilegal.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Daca tot s-a stabilit ca sambata sa nu fie ora obligatorie de ce sa nu fie o zi mai relaxanta din toate punctele de vedere? Mai scapam de monotonie.

Propunere 3: Rank 1 sa fie obligatoriu job mechanic. Rank 2 trebuie facuta cerere job pentru a-ti lua un job anume (legal), iar rank 3+ sa poata lua orice job legal.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Cei de rank 2 au progresat, se poate spune ca si-au cam terminat *viata de mechanic*, iar cei de rank 3+ sunt deja trecuti prin taxi. La rank 3 ar fi mai util, daca un rank inferior are nevoie de Detectiv rapid, apeleaza la un rank 3+, daca un coleg a dat rob si are nevoie de free apeleaza la un rank 3+ iar acesta isi ia repede jobul, etc.

Nick: JonnY

Propunerea 1: Sa se creeze un topic in care sa poata lumea dona ( /transfer liderului + ss cu dovada transferului), banii sa fie folositi pentru Salarii + besturi gen (Cabbie of the week si Cabbie of the Weekend )
, iar cand se vor da salariile, cei care au donat sa fie mentionati .

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Liderul nu va mai trebui sa dea din "buzunarul lui" (o mare parte din bani) la salarii + titluri (Cabbie of the week si Cabbie of the Weekend ) .

Propunerea 2: Sa fie aleasa o culoare de catre lider pentru taxi, pentru cei care au ajuns sa aiba un titlu intr-o saptamana (Cabbie of the week si Cabbie of the Weekend ).

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Cei care au reusit sa ajunga la performanta dea capata un titlu (Cabbie of the week si Cabbie of the Weekend ) sa iasa in evidenta macar cu culoarea taxiului.

Rank:2
Propunere: Propun să putem merge la evenimente violente și cu acordul subliderului din altă facțiune.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: toți vor asta!!!

Propunere: Propun să putem merge la evenimente violente cu acordul la rank 4+ din facțiune.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: toți vor asta!!!

Propunere: Propun să avem Black List propriu, iar rank 2+ să meargă după cei de pe blacklist pentru a îl plătii.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mie nu prea îmi place cu TTB, și ar fii mai bine să avem blacklistul nostru, lor le ajunge 3-4 facțiuni protejate..

Nick: FalleN.
Propunere: Propun sa se scoata Cabbie of the Weekend si sa se mareasca rapoartele cu inca 5 comenzi.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai la Cabbie of the Weekend participa doar 2-3 care nu ies pe afara in weekend....Cine sta sa faca multe comenzi in weekend?Toti trebuie sa avem un timp liber nu sa jucam non-stop. Daca s-ar scoate Cabbie of The Weekend ar trebui marit raportul cu inca 5 comenzi la fiecare rank si raportul sa inceapa de Duminica dimineata.

Nick: JonnY

Propunere: Atunci cand cineva posteaza in topicurile Cabbie of the week si Cabbie of the Weekend si au mai putin puctaj decat cineva care a postat deja, sa nu mai posteze.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Nu se mai posteaza pentru +1

Propunere: Să updatezi regula 10 de la TX, că avem voie să mergem și cu acordul subliderului la altă companie. (
@AliNNN, deja aveti voie sa mergeti cu acordul liderului / subliderului altor companii.)

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Nu ar mai fii certuri/nelamuriri

Nick: [OJ]Alex69
Rank: 3
Propunere: Rank 4 si 5 din FACTIUNE, sa poata da voie la event violent si pe /tx sa ramana regula de sub-lider/lider.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Avand in vedere ca cei de rank 4/5 sunt o vergia importanta si deja poti sa spui ca fac parte din "staff-ul factiunii", si de multe ori tu sau Andrei sunteti afk, sau nu sunteti online, si majoritatea colegiilor mei atat si eu ne dorim sa mergem la un event deagle/lms etc., insa se intampla des ca si sub-liderul/liderul din celelalte factiuni sa fie si ei afk. Suntem o factiune pasnica nu prea avem ce face cand terminam raportul si un event de genul este o ocupatie foarte creativa pentru noi.

Edited by Alex69 Jupanul

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩