Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Legende / Legends ⭐️

Daniel ZEW
 Share

Recommended Posts

Nume:Emerad

Level:35

Mesaj:Vreau sa ii felicit pe toti pentru efortul depus contribuind la dezvoltarea acestei factiunii.Oamenii pe care i-am cunoscut s-au dovedit ca isi merita cu varf si indesat acest loc. In acelasi timp sunt convins ca si ceilalti au facut o treaba excelenta.

membrii
se scrie membri, dar totusi felicitari ca te afli pe aceasta lista.

Nume:Mater

Level:20

Mesaj:Fara Daniel. si Mr.Andrew si membrii aflati pe aceasta lista, SF Taxi n-ar fi fost ce este acum: cea mai activa companie de taxi. Felicitari si succes in ceea ce faceti.

Nume: Retrax.
Level: 24.
Mesaj: Vreau sa felicit factiunea San Fierro Taxi Cab Company pentru efortul care-l depun si rolul esential al acestei factiuni pe acest server. Doresc sa felicit ce acei membri care fac o treaba minunata in aceasta factiune, momentat Bogdanutz, Cerry, RexXar si altii. Inca o data, felicitari pentru toate realizarile de pana acum. Pwp de la Retrax :D

Nume: 23andrei
Level: 37
Mesaj: Ati facut o treaba minunata toti de pe aceasta lista, se poate observa asta chiar si acum cu ochiul liber si va felicit pentru asta. Cine stie poate o sa ajung si eu odata pe aceasta lista.

Nume: Cerry.
Level: 45
Ce pot sa spun, abia acum am vazut ca ma aflu si eu pe lista asta, nu pot sa spun decat ca ma bucur ca ne-a fost recunoscuta munca :).

Nume: Marty
Level: 5.
Mesaj: Stimă și respect pentru toți cei care se află pe această listă. Felicitări pentru munca depusă de-a lungul timpului în această facțiune.

• Nume: Loloz

• Level: ~40

Mesaj: Multumesc foarte mult, inseamna ceva pentru mine, Felicitari si colegilor de pe aceasi ramura. Sa traiasca Tommy, si nu uitati (Long live the sf-taxi company!)

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Legende / Legends ⭐️