Jump to content

Bug distanta /m

Anaser

Recommended Posts

Nick-ul tau: Claudyu_tom

Descrierea bugului:

Un anumit jucator a dar in radar apoi l-am urmarit si l-am somat dar el nu vede aceste somatii desi eram la o distanta in care /m s-ar vedea.

Sunt sigur de asta pentru ca,inainte de deschiderea SF-ului somam si la distante mai mari si respectivul vedea.

La sfarsitul video-ului eram destul de aproape macar sa vada o somatie dar nu..

Dupa deschiderea noului oras au aparut multe nereguli si nu as vrea sa fiu sanctionat pentru asta.

Screenshot(s):

http://postimg.org/image/p3rn9z563/

http://www.youtube.com/watch?v=-GM00xvKXnE

Scuze ca ma bag , dar :

Esti sigur ca respectivul nu vedea somatiile si dorea sa scape...?

Scuze ca ma bag , dar :

Esti sigur ca respectivul nu vedea somatiile si dorea sa scape...?

Este si o poza acolo daca nu ai vazut-o,de la cel care l-am somat.

Si eu am patit asa, ma luat radarul si pe cand a venit politistul dupa mine ma somat de 10 ori si mie nu mia aparut..si am luat wanted :| Probabil e bug..

Totusi erai cam departe dupa parerea mea, adica tu vezi checkpoint nu il vezi pe el. Calculatorul calculeaza lungimea vectorului dintre voi adica: el poate fi la 3 m in fata ta si 4m deasupra ta (vezi dealurile din sf) ei atunci distanta dintre voi nu este de 3m ci de 5m.

Sper ca intelegi dece in anumite cazuri nu se vede somatia.

Totusi erai cam departe dupa parerea mea, adica tu vezi checkpoint nu il vezi pe el. Calculatorul calculeaza lungimea vectorului dintre voi adica: el poate fi la 3 m in fata ta si 4m deasupra ta (vezi dealurile din sf) ei atunci distanta dintre voi nu este de 3m ci de 5m.

Sper ca intelegi dece in anumite cazuri nu se vede somatia.

Inainte de deschiderea SF-ului somam la distante mult mai mari si tot vedea respectivul,in 2 luni de pd nu am avut astfel de plangeri si consider ca e bug totusi.

Din cauza asta posibil sa primesc un avertisment si nu mi se pare corect cand acum 2 saptamani aceasta "distanta" era mai mare.

In + la final eram prea aproape de el incat sa nu fi vazut somatia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.