Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creaţii Olandezu

Kipanezu
 Share

Recommended Posts

Vreau să fiţi cât de duri se poate, gen : " Eşti praf, lasă-te " etc.

Poti gasi si alte lucruri de facut in timpul liber in afara de Photoshop (am vrut sa o spun intr-un mod frumos). Lucrarile tale sunt extrem de slabe. A arunca un text si doua, trei texturi nu fac o lucrare buna. As prefera ca voi, cei incepatori, sa urmati niste tutoriale si sa postati rezultatul aici. Aveti de invatat din acele tutoriale, chiar foarte mult.

Poti gasi si alte lucruri de facut in timpul liber in afara de Photoshop (am vrut sa o spun intr-un mod frumos). Lucrarile tale sunt extrem de slabe. A arunca un text si doua, trei texturi nu fac o lucrare buna. As prefera ca voi, cei incepatori, sa urmati niste tutoriale si sa postati rezultatul aici. Aveti de invatat din acele tutoriale, chiar foarte mult.

Idem ca Alpha

Adica inafara de text si luminitele alea nu vad ceva special la imagini

PS: Incepator nu inseamna neaparat praf....doar nimeni nu sa nascut invatat si nu trebuie sa criticam asa dur toti am incept asa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.