GeorgeDBR Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nickname: fUzy0n Screenshot : - Informatii despre PC: 1 GB ram , windows XP , 1.81 GHz , Descrierea: deci vreau sa intru in minecraft : dau pe minecraft , imi apare fereastra aia unde trb sa scriu nume , bifez force update si dau sa intre in joc. Sta sa se incarce aia , iar dupa ce se incarca se innegreste ecranul si imi scrie sus in paranteze Not Responding Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandau Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 (edited) Te astepti sa-ti mearga la 1GB ram? Mie imi mananca minecraftul cam 1.3GB.... + cat foloseste windowsul tau...cred ca ai cam 600MB disponibili... Edited April 4, 2013 by Blue Eyed Scorpion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Te astepti sa-ti mearga la 1GB ram? Mie imi mananca minecraftul cam 1.3GB.... + cat foloseste windowsul tau...cred ca ai cam 600MB disponibili... Dai Ctrl+Alt+Delete si dute la 'Performance'. Incearca sa deschizi mc si sa te uiti la cat se urca CPU si Memory. Daca acele "Casete" se fac pline, sau doar una inseamna ca ala este motivul. Si parerea mea este ca 1GB de ram este mult prea putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts