RadioActive Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Nick-ul tau: [GF]Alexutu Descrierea bugului: Intru la 7:40 si nu primesc payday-ul de la ora 9:00 Se mai intampla si sa intru cu 2-3 minute inainte de fix ( xx:00) sau chiar la fix si sa primesc payday, desigur cu Paycheck 0 $ Bonus de la premium 0 $, acest bug a aparut dupa deschiderea SF, pentru ca numai acum am intampinat aceasta problema. Eu stiam ca doar dupa 40 de minute jucate primesti payday. Screenshot(s): Se poate verifica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 SAlut , scz ca ma bag insa nu e asa cum zici tu ca dupa 40 de minute primesti pay day , eu am intrat la xx:35 sau 40 si tot a primit pay day , mai mic insa dar l-am primit Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Aici, pe forum, intr-o sectiunea, scria clar ca primesti payday doar daca ai 40 de minute de joc. Nu inteleg de ce te bagi aiurea, daca tocmai problema asta am semnalato, nu mi se pare corect sa intri cu 2-3 minute inainte de payday si sa il primesti (uneori), ceea ce inainte nu se intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Daca inainte sa iesi ai stat 39 de minute pe joc dupa payday iar apoi ai intra la :58 sa zicem , primesti payday pentru ca sunt alea 39 de minute jucate inainte,nu conteaza ca intri peste 10 ore.Cel putin eu asa stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Daca inainte sa iesi ai stat 39 de minute pe joc dupa payday iar apoi ai intra la :58 sa zicem , primesti payday pentru ca sunt alea 39 de minute jucate inainte,nu conteaza ca intri peste 10 ore.Cel putin eu asa stiu. Stiu, dar eu mereu ies la fix, nu ies de exemplu in mijlocul orei ca sa spun ca raman minutele acelea jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Eu nu vad nicio problema cu payday-ul. Daca ai jucat mai mult de 35 minute fara sa iei payday atunci sigur o sa iei payday la fix chiar daca joci in 3 ore a cate 10 minute fiecare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.