Jump to content

Bug PayDay

RadioActive

Recommended Posts

Nick-ul tau: [GF]Alexutu

Descrierea bugului: Intru la 7:40 si nu primesc payday-ul de la ora 9:00

Se mai intampla si sa intru cu 2-3 minute inainte de fix ( xx:00) sau chiar la fix si sa primesc payday, desigur cu Paycheck 0 $ Bonus de la premium 0 $, acest bug a aparut dupa deschiderea SF, pentru ca numai acum am intampinat aceasta problema. Eu stiam ca doar dupa 40 de minute jucate primesti payday.

Screenshot(s): Se poate verifica.

SAlut , scz ca ma bag insa nu e asa cum zici tu ca dupa 40 de minute primesti pay day , eu am intrat la xx:35 sau 40 si tot a primit pay day , mai mic insa dar l-am primit

Aici, pe forum, intr-o sectiunea, scria clar ca primesti payday doar daca ai 40 de minute de joc.

Nu inteleg de ce te bagi aiurea, daca tocmai problema asta am semnalato, nu mi se pare corect sa intri cu 2-3 minute inainte de payday si sa il primesti (uneori), ceea ce inainte nu se intampla.

Daca inainte sa iesi ai stat 39 de minute pe joc dupa payday iar apoi ai intra la :58 sa zicem , primesti payday pentru ca sunt alea 39 de minute jucate inainte,nu conteaza ca intri peste 10 ore.Cel putin eu asa stiu.

Daca inainte sa iesi ai stat 39 de minute pe joc dupa payday iar apoi ai intra la :58 sa zicem , primesti payday pentru ca sunt alea 39 de minute jucate inainte,nu conteaza ca intri peste 10 ore.Cel putin eu asa stiu.

Stiu, dar eu mereu ies la fix, nu ies de exemplu in mijlocul orei ca sa spun ca raman minutele acelea jucate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.