Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

South Edward NissaN

VIP
 • Content Count

  5342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

671 Fantastic

About South Edward NissaN

 • Rank
  ۞Nissan Skyline GTR R35۞
 • Birthday 07/29/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plecat in lume ascultand muzica!
 • Hobbies
  Pariuri Sportive; PC Gaming & Upgrading;
  ★Los★
  ★Santos★
  ★School★
  ★Instructor★

Contact Methods

 • Skype
  Edward_NissaN

Previous Fields

 • Real name
  George Eduard
 • RPG1 Nickname
  [uS]Edward_NissaN
 • RPG2 Nickname
  Nu am
 • CS 1.6 Nickname
  Doar CS GO ;)

Recent Profile Visitors

5939 profile views
 1. South Edward NissaN

  Nick: [uS]Edward_NissaNRank: LS BossA fost sancţionat membrul: Cata47Sancţiune: 1/3 Faction WarnMotiv: DMDovezi: Reclamatie Website!Alte precizări:-
 2. Instructorul săptămânii 04.01.2021 - 10.01.2021 este Agent_007 cu 123 licențe vândute. Dovada Transfer: Click! Felicitări pentru munca depusă !  Succes tuturor la vândut licențe !
 3. South Edward NissaN

  De acum incolo pentru fiecare invoire postata membrul primeste o zi de intarziere la rank-up. Asta inseamna ca fiecare membru care pune o invoire are o zi in plus la rank-up, fie ca face parte dintr-un departament, o factiune pasnica, o mafie primeste o zi de intarziere la rank daca a postat o invoire la sedinta/activitate. Edward_NissaN este un membru de rank 2 in factiunea LSSI, liderul a organizat o sedinta la care Edward_NissaN a pus invoire pentru un anumit motiv. Invoirea ii este acceptata daca indeplineste criteriile. Asadar in 4 zile vine timpul de promovare a lui Edward_NissaN la rank 3, in loc sa primeasca rank-up cand se face timpul minim, liderul ii acorda rank-ul intarziat cu o zi din cauza invoirii pe care a avut-o. Regula intra in vigoare incepand de Luni 18.01.2021 ca sa puteti anunta membrii cat de curand posibil si sa fie toata lumea instiintata de acest lucru. De asemenea, tin sa va aduc aminte ca dorim persoane active in factiune care sa nu intre doar sa faca minimul de ore lunare si raportul minim.
 4. South Edward NissaN

  Raportul de activitate a fost modificat dupa cum urmeaza: Rank 1: 25 de licente (sub nivel 50) Rank 2: 40 din care 20 licențe (<50) Rank 3: 35 din care 15 licențe (<50) Rank 4: 30 din care 15 licențe (<50) Rank 5: 30 din care 5 licențe (<50)
 5. South Edward NissaN

  Nick: [uS]Edward_NissaNRank: LS BossA fost sancţionat membrul: FreezySancţiune: 3/3 Motiv: Limbaj Dovezi: Reclamatie Website!Alte precizări: Multa bafta!
 6. South Edward NissaN

  Nick: [uS]Edward_NissaNRank: LS BossA fost sancţionat membrul: Bitter.LIONHEART Sancţiune: 1/3 Motiv: Testare incorecta.Dovezi: Alte precizări: Mare atentie pe viitor! La urmatoarea abatere o sa fii sanctionat cu 3/3.
 7. South Edward NissaN

  Nick: Edward_NissaN Level:180 Rank: Leader Nick-ul celui reclamat: MR.X Bara RPG a celui reclamat: Motiv: DM Aiurea Dovezi: Alte precizari: A primit 1 warn pe Black List. Nick: Edward_NissaN Level:180 Rank: Leader Nick-ul celui reclamat: sweet_senpai Bara RPG a celui reclamat: Motiv: DM Aiurea Dovezi: Alte precizari: A primit 1 warn pe Black List.
 8. South Edward NissaN

  Nick: [uS]Edward_NissaNRank: LS BossA fost sancţionat membrul: ElixSancţiune: 3/3 Motiv: Banat pentru limbaj pe /e.Dovezi: Ban log.Alte precizări: Pacat...!
 9. South Edward NissaN

  Nick: [uS]Edward_NissaNRank: LS BossA fost sancţionat membrul: ElixSancţiune: AVMotiv: Testare incorecta ( a uitat o intrebare ).Dovezi: In PM-ul facut de reclamat.Alte precizări: Nici de sarbatori nu putem sa fim mai buni.
 10. South Edward NissaN

  Nick: Edward_NissaN Level:180 Rank: Leader Nick-ul celui reclamat: Cosmin.B Bara RPG a celui reclamat: Motiv: DM Aiurea Dovezi: Alte precizari: A primit 1 warn pe Black List.
 11. Instructorul săptămânii 07.12.2020 - 13.12.2020 este Agent_007 cu 127 licențe vândute. Dovada Transfer: Click! Felicitări pentru munca depusă !  Succes tuturor la vândut licențe !
 12. South Edward NissaN

  Nick: [uS]Edward_NissaNRank: LS BossA fost sancţionat membrul: Isfan_Ten2Sancţiune: Faction Warn + Faction WarnMotiv: Testare IncorectaDovezi:
 13. Instructorul săptămânii 16.11.2020 - 22.11.2020 este Freezyl cu 222 licențe vândute. Dovada Transfer: Click! Felicitări pentru munca depusă !  Succes tuturor la vândut licențe !
 14. South Edward NissaN

  S-a finalizat tratatul de pace intre: Los Santos Police Department & Los Santos School Instructors Acest tratat este valabil: pana cand unul din lideri va renunta la functie. Prevederile tratatului sunt: - LSPD ofera mandate in schimbul sumei de $5.000 / LSSI ofera licente, iar dupa aceea inapoiaza banii pe acestea. - In cazul reclamatiilor vom discuta problema si vol lamuri situatia. De recomandat este sa nu se faca reclamatii ci PM cu ambii lideri si sa se discute.
 15. South Edward NissaN

  @David Andrei trebuie dovezi video. Nu primeste nimic
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.