FLAy Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 (edited) Nume: FLAy Ce problema ai?: Intr-o dupa-amiaza nu se mai auzea nimic la PC, nu mergea nici un joc, nimic, am instalat iar driverele, tot nu mergea decat sunetul, am reinstalat windows-ul dar nu am sters partitia C; aveam 2 windows-uri Xp Service Pack 3; pe cel nou nu mergea sunetul, iar pe cel vechi mergea; am schimbat windows-ul, instaland Windows Last XP, de data asta formatand Disc Local C. Avea driverele instalate in el; tot nu mergea sunetul; am instalat driver-ul placii de sunet inlocuita acum 2 ani aproximativ, pentru ca placa originala al pc-ului s-a ars, si lucrez cu acest driver de cand am aceasta placa. O scurta descriere a situatiei: Intr-o dupa-amiaza nu se mai auzea nimic la PC, nu mergea nici un joc, nimic, am instalat iar driverele, tot nu mergea decat sunetul, am reinstalat windows-ul dar nu am sters partitia C; aveam 2 windows-uri Xp Service Pack 3; pe cel nou nu mergea sunetul, iar pe cel vechi mergea; am schimbat windows-ul, instaland Windows Last XP, de data asta formatand Disc Local C. Avea driverele instalate in el; tot nu mergea sunetul; am instalat driver-ul placii de sunet inlocuita acum 2 ani aproximativ, pentru ca placa originala al pc-ului s-a ars, si lucrez cu acest driver de cand am aceasta placa. Screenshot: Nu imi da nici o eroare, nu am de ce sa fac. Alte precizari: Precizez ca am reinstalat windows-ul ieri; Boxele merg suta la suta; placa de sunet mergea pana ieri pe windows-ul vechi. Sper sa ma ajutati cu ceva Edit: Am rezolvat, am gasit un driver universal. Edited April 7, 2013 by FLAy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts