Jump to content

Problema - Placa Audio.

Recommended Posts

Nume: FLAy

Ce problema ai?: Intr-o dupa-amiaza nu se mai auzea nimic la PC, nu mergea nici un joc, nimic, am instalat iar driverele, tot nu mergea decat sunetul, am reinstalat windows-ul dar nu am sters partitia C; aveam 2 windows-uri :)) Xp Service Pack 3; pe cel nou nu mergea sunetul, iar pe cel vechi mergea; am schimbat windows-ul, instaland Windows Last XP, de data asta formatand Disc Local C. Avea driverele instalate in el; tot nu mergea sunetul; am instalat driver-ul placii de sunet inlocuita acum 2 ani aproximativ, pentru ca placa originala al pc-ului s-a ars, si lucrez cu acest driver de cand am aceasta placa.

O scurta descriere a situatiei: Intr-o dupa-amiaza nu se mai auzea nimic la PC, nu mergea nici un joc, nimic, am instalat iar driverele, tot nu mergea decat sunetul, am reinstalat windows-ul dar nu am sters partitia C; aveam 2 windows-uri :)) Xp Service Pack 3; pe cel nou nu mergea sunetul, iar pe cel vechi mergea; am schimbat windows-ul, instaland Windows Last XP, de data asta formatand Disc Local C. Avea driverele instalate in el; tot nu mergea sunetul; am instalat driver-ul placii de sunet inlocuita acum 2 ani aproximativ, pentru ca placa originala al pc-ului s-a ars, si lucrez cu acest driver de cand am aceasta placa.

Screenshot: Nu imi da nici o eroare, nu am de ce sa fac.

Alte precizari: Precizez ca am reinstalat windows-ul ieri; Boxele merg suta la suta; placa de sunet mergea pana ieri pe windows-ul vechi.

Sper sa ma ajutati cu ceva :)

Edit: Am rezolvat, am gasit un driver universal.

Edited by FLAy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.