MaR Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Regizor: Karey Kirkpatrick-- Scenaristi: Chris Matheson Ed Solomon-- Genul: Fantezie / Drama / Comedie-- Durata: 107 minute-- Actorii principali:Eddie Murphy Thomas Haden Church-- Yara Shahidi Imagine That este povestea unui agent economic cu mare functie in cadrul unei companii de succes. El a ajuns acolo prin mari sacrificii, printre care se poate enumera si neglijarea propriei sale familii. Vesnica lui scuza este ca face asta pentru familia lui. Dar Evan nu a avut niciodata timp liber pentru fiica lui de 7 ani. Ba mai mult de atat, relatia lui cu telefonul sau blackberry este mult mai stabila decat cu fiica lui. Dar atunci cand cariera lui ii intoarce spatele si este lovit la fiecare colt de strada de ghinioane ci belele, singura lui solutie pentru salvare este evadarea in lumea imaginara a fiicei lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loloz Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Interesnat trailer, thanks up Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 M-am uitat pana la minutul 46 .... si .... cam plictisitor de aici Ok, am vazut tot filmul, este SUPER ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Deci ce-am văzut din trailer este mai mult o dramă cu multe momente de comedie deci merită să fie văzut Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Eddy Murphy...inseamna ca un film pe cinste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts