Jump to content

S3mK - Problema Windows 8

Share

Recommended Posts

Nume: S3mK

Ce problema ai?: Problema este ca GTA San Andreas nu vrea sa ruleze, iar unii spun ca merge pe win8 iar altii nu.

O scurta descriere a situatiei: Nu stiu care este problema, am cautat foarte mult si nu am mai stiut unde sa apelez. Cand dau run la program sta 5 secunde, nu intra in joc sau ceva de genul asta, si revine la normal...

Screenshot: http://i.imgur.com/YLWwcZl.jpg

Alte precizari: Placa video: GeForce GT 650M.

Windows: Windows 8 x64 biti.

Procesor: Intel Core i7 - 3630QM, 2.4 GHz

Multumesc anticipat.

Edited by S 3 m K

Si eu am tot windows 8, tot I7-3630QM, Nvidia 670mx, incearca sa reinstalezi jocul sau probabil GTA San Andreas este de vina, descarca alt GTA:SA de pe internet.

Pai iti si merge? Eu am luat GTA:SA-Hoodlum (originalul) de pe filelist, toti zic ca le merg, dar nimeni nu zice de win8. Oricum, mersi de sfat. Il incerc acum.

Dai click dreapta pe gta_sa.exe si dai proprietati, iar acolo o sa vezi compatibility si dai pe Windows 98/ME sau pe cel mai recent din lista.

Am incercat, nu merge.

Hm.. incerca sa-l bagi de la alt prieten spunei sa-ti fac un .rar la a lui si sa ti-l bage pe DVD, poate asa merge.

Ok. Mersi de sfat. Fac un .rar de pe calculatorul celalalt pe care merge uns.

Sunt 2 posibilităţi :

1) Schimbi versiunea de Windows 8 ( cauţi altă versiune sau alt torrent )

2) Cauţi alt Gta San Andreas pe torrent

Dacă nu merge , înseamnă că un program de la tine din PC , are un conflict cu Gta San Andreas , şi ai nevoie de un clean install + gta san andreas .

Succes !

Sunt 2 posibilităţi :

1) Schimbi versiunea de Windows 8 ( cauţi altă versiune sau alt torrent )

2) Cauţi alt Gta San Andreas pe torrent

Dacă nu merge , înseamnă că un program de la tine din PC , are un conflict cu Gta San Andreas , şi ai nevoie de un clean install + gta san andreas .

Succes !

Mersi.

la 1) am win8 original si nu am cheful necesar sa iau altul si sa-l instalez.

2) O sa caut un Gta Sa compatibil cu win8, cum suna asta, Doamne.

Mersi inca o data.

@Cred ca puteti da topic closed deoarece alte solutii nu cred ca ar mai fi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.