Jump to content

Ce driver custom să aleg pentru Mobile Intel® 965 Express Chipset Family?

Recommended Posts

Nume: Nu știu cum mă cheamă; pe planeta mea nu avem nume.

Ce problemă ai?: Onorabilul meu laptop cu vârsta de mai mult de jumătate de deceniu „cară” o placă video integrată tip Mobile Intel® 965 Express Chipset Family. Pot rula destule jocuri convenabil (cât timp nu sunt foarte intensive din punct de vedere al procesorului sau grafic... :))!), dar am auzit că pot obține o performanță mai bună cu un driver custom. Momentan am driverul Sigma 3.0 x86, dar mă întreb ce alte opțiuni aș mai avea - ceva ce să meargă pe 965, nu numai pe 945.

O scurta descriere a situatiei: Am Intel 965 pe laptop din epoca Renașterii, care este cel mai bun computer pe care îl am la dispoziție. Caut driver custom bun. Să nu fie de 945.

Alte precizări: Îmi place sucul de portocale.

P.S: Vă rog să nu-mi ziceți să îmi iau un desktop/laptop nou. Nu sunt în capacitatea de a face acest lucru cel puțin până în iunie anul viitor, caz cel mai grav iunie 2015. That's all.

Edited by silvohex

Mulțumesc frumos de răspuns, Yoshi, dar eu nu de asta vorbeam. Zic de drivere custom, non-stock, neoficiale, pentru 965. Există mai multe, și de asta întrebam care să aleg.

Mulțumesc din nou de răspuns, dar astea sunt drivere stock; eu vorbeam de drivere custom. Adică, mulțumesc, dar nu prea mă ajută cu nimic...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.