Jump to content

AJPierce - Problema rulare

Recommended Posts

Nume: AJPierce

Ce problema ai?: In timpul jocului, timp de cateva secunde, imaginea imi agata continuu si ma face sa ma desfasor ca din poze. Am incercat cu setarile pe low, dar problema persista. Inca o chestie ce am observat, in timp ce ma uitam pe un site de filme, imaginea video-ului se prezenta asemanator cu cea din joc. N-am mai intalnit problema asta pana acum, intrucat am mai jucat SA:MP de pe pc-ul asta, filmele la fel se vedeau normal, diferenta e ca atunci foloseam Windows 7, ma gandesc sa fie ceva problema de drivere ?

Screenshot: -

Alte precizari: Rulez pe un Pentium Dual-Core @ 2,80 GHz, 2gb RAM, sistem de operare XP, direct X 9,0c;

Din cate imi dau seama este de la placa video. Ce model este? Daca nu sti cum sa afli, intra in Start->In casuta de search scri dxdiag si dai enter. O sa iti apara o fereastra cu mai multe tab-uri. Spune-mi ce scrie la tab-ul Display.

Din cate imi dau seama este de la placa video. Ce model este? Daca nu sti cum sa afli, intra in Start->In casuta de search scri dxdiag si dai enter. O sa iti apara o fereastra cu mai multe tab-uri. Spune-mi ce scrie la tab-ul Display.
Vezi modelul plăcii video , şi instalezi driverul specific . ATI nVidia

Hristos a-nviat ! Multumesc de raspunsuri, se pare ca am avut o versiune mai veche a placii video. Am descarcat ultima versiune de soft nVidia GeForce si pana acum se pare ca merge bine. Multumesc inca o data.

Sanatate !

Hristos a-nviat ! Multumesc de raspunsuri, se pare ca am avut o versiune mai veche a placii video. Am descarcat ultima versiune de soft nVidia GeForce si pana acum se pare ca merge bine. Multumesc inca o data.

Sanatate !

Adevărat a Înviat !

Cu plăcere şi dacă mai ai vreo nelămurire , nu ezita să mă întrebi .

Sanatate !

Topic Closed .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.