Cholowiz Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Nume: Madalin Ce problema ai?: Defect citire placa video O scurta descriere a situatiei: Intr-o zi am vrut sa imi pun rami mai buni. Am gasit rami si am scos unul si l-am pus pe placa video si i-am dat drumul la calculator, l-am inchis repede cand mi-am dat seama ca am lasat ram-ul acela acolo si l-am aprins din nou iar calculatorul nu imi mai citeste acum nici o placa video, am incercat 3 placi si nimic. Calculatorul se aprinde dar nu imi apare nimic pe monitor. Cred ca au facut scurt circuitele de la Rami cu circuitele de la placa Video. Screenshot: - Alte precizari: Oare cat m-ar costa sa il duc la reparat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyPrototype Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Si mie mi sa intamplat la fel si acum un an in urma! Atunci m-a costat cam vreo 60 de lei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Dacă nu îţi citeste nici-o placă video e naşpa pentru că ţi s-a bulit placa de bază. Acum depinde dacă poate fi reparată , dacă nu trebuie să cumperi una nouă şi compatibilă cu piesele actuale . Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Mergi cu calculatorul la un service si vezi daca poti sa repari greseala . Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts