Jump to content

Marmaduke (2010)

Share

Recommended Posts

Marmaduke

Descriere:

Marmaduke este adaptarea la filmele de desene animate cu acelasi nume. Povestea este despre o familie care se muta intr-un nou oras . Marmaduke este un caine care are tendinta de a face ravagii in felul lui propriu. Odata cu mutarea in noul oras, Marmaduke isi face noi prieteni, dar, el fiind un caine de rasa, doreste sa se integreze in cei de rasa, uitandu-si toti prietenii sai. Dupa ce se integreaza, el nu isi mai baga in seama primii sai prieteni, spunand ca el este un caine de rasa.

Prefer sa va spun atat, mai bine urmariti filmul si il veti intelege mult mai bine, sunt sigur ca va va placea.

Trailer:

Poze:

Parere personala: Eu am urmarit acest film, si mi se pare foarte interesant, este un film ceva gen comedie-drama, deoarece filmul va lua niste intorsaturi, atunci cand Marmaduke isi distruge propria casa, dand o petrecere in ea, stapanii sai obligandu-l sa doarma la usa.

Atunci, el fuge de acasa, dar spre final isi da seama ca familia este cea mai importanta pentru el.

Va recomand sa urmariti acest film cu drag.

Nu m-am inspirat, descrierea este facuta de mine, am urmarit filmul si vi-l recomand si voua.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.