Jump to content

Ajutorul playerilor mici.

Bogdan phR

Recommended Posts

profileee.png

Ma gandeam sa aleg cativa membri cat de cat experimentati cu jocul pentru a ajuta playeri care intra pe serverul nostru.

In timpul zilei cand avem mai mult timp dedicat serverului sa mergem la playeri cu lvl 1 si sa ii ajutam cu:

- Sfaturi pentru alegerea unui job.

- Locatile importante ale serverului.

- Rent la case pentru a lasa jocul pe /sleep.

- De unde pot procura licente.

- Un mic ajutor financiar de inceput (20-30k)

- Ce este bine si ce nu este bine sa faca pe server.

Nu cred ca va dura mai mult de 30min acest ajutor si cred eu ca atunci cand acel player de level mic vede ca este bagat in seama si ajutat va juca in continuare.

Pentru asta am nevoie de 15 membri care vor fi platiti cu cate 100,000$ la saptamana :

Pentru a fi membru de ajutor va trebui sa faceti o cerere :

Nick:

Level :

Crezi ca poti ajuta playerii de level mic?:

Asta nu o vom face cu o obligatie sau nu dar este necesar pentru serverul nostru.

Lista membrilor :

1. [mR].SpriTes

Nick: [mR].DaNNY

Level : 20

Crezi ca poti ajuta playeri de lvl mic ?: Am a 4-a casa vinewood unde ofer rent la 1$.Este o zona buna,acestia avand in apropiere multe locatii/obiective importante.Le voi oferi si masina mea pentru deplasare,in caz va lor lua chirie si sume de bani in cazul in care imi vor cere pentru liciente sau /buylevel.

Nick: onlycraiova

Level : 31

Crezi ca poti ajuta playeri de level mic ?: Desigur, cu sfaturi despre meserie platita, cu informatii despre acest mod RPG, licente, sfaturi despre factiuni, sfaturi cum pot ajunge cineva pe server si bani. Am destula experienta pe server(Joc pe server din septembrie 2011) si ii pot ajuta cu cea mai mare placere.

Nick: [rTn]Jocker

Level : 25

Crezi ca poti ajuta playerii de level mic?: Cu sfaturi , bani , rent langa Pns Ls ( o zona buna unde au si masini de la servar , ieftin ) , organizarea de evenimente pentru ei

Degeaba ai facut topicul asta. Mai nou, cei din pd trebuie sa ajute 7 jucatori cu level mic pe saptamana, deci oricat ai aduna tu....

Degeaba ai facut topicul asta. Mai nou, cei din pd trebuie sa ajute 7 jucatori cu level mic pe saptamana, deci oricat ai aduna tu....

That kind of topics have no place in this section.

Beginners will receive help from department members as well as from admins too.

if you want to help newbies you may place an /ad in game saying that you offer information or contact the mayor in order to organise a tour.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.