Jump to content

SA:MP 0.3a - Full Version

Ninja
 Share

Recommended Posts

SA:MP 0.3a - Versiunea Full ( A fost lansata )

Autorul : Kye & Echipa SA:MP.Com

----------------------------------------------------

Detalii SA:MP 0.3a :

Max. Players : 500

Skill la arma.

Alt pawno , mai multe functii pawno.

Noile functii din folderul "server.cfg" :

• "maxnpc"
  • "onfoot_rate"
  • "incar_rate"
  • "weapon_rate"
  • "stream_distance"
  • "stream_rate"

FPS-ul functioneaza mai bine.

Detaliile playerilor(TAB) modificat.

Alta culoare la masini pe harta.

Masinile au alt handling ( mai real / se misca altfel ).

Are o alta grafica si culori schimbate in joc ( le vezi numai daca stai sa te uiti bine ).

- Mai multe gasiti , numai daca incercati aceasta noua versiune de SA:MP.

- Este un SA:MP foarte reusit.Distractie placuta !!

PS: Am stiut data exacata deoarece , am fost Beta Tester la SA:MP Beta. [ Daca aveti probleme SA:MP , nu ezitati sa postati pe forumul oficial ]

PS2: Multi beta testeri vor posta detalii si link-ul de download pe diferite forumuri pt. a incuraja rularea pe 0.3a.

Anunt realizat de Ninja.

Ninja e beta? sau full
Full Version dupa cum spune si titlul , acum 10 minute a fost publicat de catre KeyMan pe site.

Scuza-ma , dar odata ce bagi 0.3a , nu poate sa se conecteze la el deoarece este facut pe v2X ,cand b-zone v-a trece pe 0.3a va merge , pana atunci poti incerca Awesome Stuntages pe el sau alte servere pe care te poti distra.

@ PS : acolo in descriere nu v-am spus tot , mai sunt multe lucruri care o sa va placa.

Stiu am intrat pe un srv din America.. s iarata superb:X Incercati maine cand se pune\

PS:Am observat mersul la masina iei curbele mai usor :X plus Tabul care arata fenomenal

Link Download pentru Voi dar nu il instalati astazi asteptati ! Pana se baga v3.3 pe B-zone eu lam pus doar ca sa stiti de el

Download Samp 03a

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.