Jump to content

Oprescu: Câinii vagabonzi sunt de pe vremea boierilor

F4L Deidara
 Share

Recommended Posts

Primarul capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, că cei aproximativ 60-65 de mii de câini vagabonzi care patrulează străzile nu sunt aduşi de vreun primar, ci provin de pe "vremea boierilor".

soporescu_90833900.jpg

"Câinii ăştia nu i-a adus în Bucureşti nici Băsescu, nici Videanu.

Câinii sunt de pe vremea boierilor, a turcilor care veneau pe la noi.

Am început să-i curăţăm, cam 60-65 de mii cât am estimat noi, după 2-3-4 simulări de sondaj.

Nu stă nimeni să-l întrebe pe căţel cu cine votează. 90 şi ceva la sută nu-i vor pe stradă, restul sunt vocali, că le e milă", a declarat Oprescu, la Realitatea TV.

În cadrul aceleiaşi intervenţii, Sorin Oprescu, a lansat critici dure, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, la adresa primarilor sectorului 3 şi 5, Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie.

Reacţia vine după ce, recent, edilii celor 6 sectoare s-au coalizat împotriva sa, înfiinţând Asociaţia Primarilor de Sector.

Sorin Oprescu i-a criticat pe Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie, afirmând că nu negociază Bucureştiul cu nimeni şi că "ipocrizia are limite".

"Primarul sectorului 3 e o dezamăgire pentru mine. Îi incită pe oamenii ăştia (n.r. membrii in CGMB) la nişte lucruri aberante. Am mai văzut filmul ăsta. Nu poţi inţelege cum, după 3 săptămâni de discutat cu liderii partidelor din CGMB, dupa ce ai admis toată lumea să cadă de acord pe buget, ca după să te trezeşti cu nişte mutaţii făcute de oameni care sunt mutanţi, Negoiţă vine şi instigă. Şi ipocrizia are o limită" a spus Oprescu, referindu-se la Robert Negoiţă.

sursa

Da, bietele patrupede vagaboande nu pot patrula linistite strazile Bucurestiului din cauza aglomeratiei. Pai da, ce naiba I-au adus turcii, daca noi am stiut cum sa-i inmultim. Daca boieru' ala din conac cu laturi la gura ar fi fost destept nu s-ar fi uitat mirat la ciclul de inmultire al maidanezilor si ar fi pus mana pe pusca.

Oprescu, frumos, da vina pe morti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.