Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ce mai faceti si voi ? ce bine ca akuma merge servarul era cam plictiseala :) unu cika daca nu se da mai rpd drumu pierde b-zone playeri da da :)) adika am stat sa facem lvl ex 20 - 10 sa plekam ?:|

Bine ma ce sa facem :D imi pierd 6k la parnaie :))

Deci la bun atat am de stat ca am dat rob ca prostu la 11 noaptea !

ati dau io ma 10k :))) saracule =))

Lol imi cer scuze dar nu mergea edit :| nu il acceptati pe vyrus myhay deaorece ma injura isi bate joc de mine etc ...Bine eu doar mi-am zis parerea ... parerea lui nick conteaza ci nu a mea

Va zic adio si va multumesc celor care imi sunt prieteni, plec pe motivu ca am un coleg de treaba, care nu stie ce inseamna " colegi " nume nu dau, daca esti interesat citeste la The Stracci Family - Cereri Demisii, Va multumesc la toti inafara de ala... :|, numai bine si bafta in continuate.

@ PA LEGIC !!!

P.S.: Legic invata sa te comporti ca un copil normal, nu mai fi unu care nu are cei 7 ani de acasa, Parerea mea e ca nu ai 7 ani de acasa... PA

Edited by N33d4Sp33d

Va zic adio si va multumesc celor care imi sunt prieteni, plec pe motivu ca am un coleg de treaba, care nu stie ce inseamna " colegi " nume nu dau, daca esti interesat citeste la The Stracci Family - Cereri Demisii, Va multumesc la toti inafara de ala... :|, numai bine si bafta in continuate.

@ PA LEGIC !!!

P.S.: Legic invata sa te comporti ca un copil normal, nu mai fi unu care nu are cei 7 ani de acasa, Parerea mea e ca nu ai 7 ani de acasa... PA

nu vezi ca te faci de ras ?:)) ... de ce nu am 7 ani de acasa ? ca sunt corect ? ar trebuii sa folosesti corect termenii pe care ii folosesti

daca tu cand intrii pe sv urlii ca nebunu ... ca nus masini si incepi sa acuzi aiurea mi se pare normal sa iti raspund cu aceasi moneda ...

si inca ceva ... sa nu uiti de vremea cand ai fost dat afara din fbi ... stii tu da e alta poveste cu mai conteaza...

Edited by legic

Ma copile:

1. Am zis ca nu mai am ce discuta cu tine.

2. Singuru care se face de ras esti tu.

3. Am voie sa intreb unde is masiniile de la HQ, pentru ca mergeti aiurea cu ele. :|

4. Este treaba mea ce s-a intamplat in FBI.

5. PA!

La restu le zic Salut si bafta in continuare, nu ma veti mai gasi pe /f si nici pe forum.

nu vezi ca te faci de ras ?:)) ... de ce nu am 7 ani de acasa ? ca sunt corect ? ar trebuii sa folosesti corect termenii pe care ii folosesti

daca tu cand intrii pe sv urlii ca nebunu ... ca nus masini si incepi sa acuzi aiurea mi se pare normal sa iti raspund cu aceasi moneda ...

si inca ceva ... sa nu uiti de vremea cand ai fost dat afara din fbi ... stii tu da e alta poveste cu mai conteaza...

SCUZE CA MA BAG

Legic : Nu vezi ca nimeni nu te suporta esti ratatu la toti ... nimeni nu te vrea

ma scuzati ca ma bag si ca fac off-topic -> scz nick ( dar sustin campania anti-prostie)

remover nu era cazu sa posteti ... si nici sa judeci ... + ca e problema lor, celor din Stracci, nu a noastra:)

Exista mess unde poti jigni, dar pe foum unde vad toti .. nu e frumos...ca dupaia ce zic" a b-zone, acolo jignesc, nu vreau sa joc"

ANTI-PROSTIE

Pacat n33d4sp33d...pacat ca vati certat pacat ca pleci....imi pare rau

In cearta nu ma bag k nu eram de faca ....dar sper sa va reveniti

P.S. as vrea sa dau testu de rank 3 unde postez?