Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

SCUZE CA MA BAG

Legic : Nu vezi ca nimeni nu te suporta esti ratatu la toti ... nimeni nu te vrea

Eu cu legic ma inteleg foarte bin...e de treaba nu stiu ce aveti toti cu el....

PS:Uitati-va la poze daca v-au placut dati com

Edited by andreysnk

ma andrei ... sati explic cum e treaba ... sunt ei un grup de vro 10 (majoritatea tzigani daia care injura fete pe skipe ... din cate mia zis croco) ... care sunt invidiosi pe mine , iar cei mai prosti din acel grup nu se pot abtine si ma jignesc/injura pe forum/game

Ba remov3r nu te mai baga tu da ? legic este foarte de treaba tu zici asa doar pentru ca esti prtn cu n33d. Oasis ai perfecta dreptate

te sustin este de treaba dar fiecare om are limitele lui nu sar fi certat ei 2 dintrun motiv de 2 bani :) gata nu va mai certaty incheiaty subiectu ne pare rau ca a plekat dar nu avem ce face ..... Sal alz cmf ?:)

Edited by smecher

Am o intrebare :(( nick15 cred ca tu te pricepi calculatorul meu pana acu mergea perfect pe sa:mp + ca mai tineam deschis si alte alea de 2,3 zile merge greu in reluare infernal ajung din hq pana la un sultan in minim 15 minute :| cum pot rezolva ce s-a intamplat ?

Omg !!! :)) nimeni nu vorbeste pe forum :|

Si in + plz uitati-va la poze pe forum la stracci family :)) va pisati pe voi de ras :)) si uitati-va bine si la descriere :)) cea mai tare seara din stracci !

De unde sa stim noi asteapta ca nu tii tu sv ca sa il deschizi cand vrei :D

are derptate nu stiim cand se rezolva !!!!!!! poate bobo stie a cazut hostu sau nu stiu ! X( da faza najpa e ca a 2 oara si nu pt 1 -2 mai multe zile :))) iar nu o sa primim salariu :) decat pe jumatate =)))))))))))))) hai najpa ca este inchis ma preg sa plek si io la sc!

are derptate nu stiim cand se rezolva !!!!!!! poate bobo stie a cazut hostu sau nu stiu ! X( da faza najpa e ca a 2 oara si nu pt 1 -2 mai multe zile :)) ) iar nu o sa primim salariu :) decat pe jumatate =)) )))))))))))) hai najpa ca este inchis ma preg sa plek si io la sc!

Nici jumate daca mai sta mult serverul off :))

PS:Se schimba ISP-ul si speram ca saptamana asta sa ii dea drumul =))

Esti cumva membru stracci ? daca mai postezi odata cer warn up pt tine !!!

Membrii uitati-va la poze si comentati plz si la ale mele si la alea a le lu andreysnk !

ce mai faceti baietzi :> nu am putu veni la sedinta :)) am avut cateva probleme cmz? cmf ?? :|

am luat asta seara bani aiurea =))) de la lag ai dadusem unuia 2k si nu imi luase din bani dupa iam dat 17k sa vad ce naiba are am vrut sa dau relog si pak ban =))http://www.img.b-zone.ro/images/79029634638342856316.png

Edited by smecher