Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Sistemul de Bunkere e live pe servere. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

LCN John

Member
 • Content Count

  1402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Impressive

About LCN John

 • Rank
  B-zone.
 • Birthday 04/10/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  B-zone

Previous Fields

 • Real name
  Ionut

Recent Profile Visitors

26318 profile views
 1. LCN John

  Buna ziua <'> - Nick-ul tau: Jack_Hunter - Prenume: Ionut - Varsta: 19 - Locatia: Bucuresti - Ocupatie: Tot ce tine de IT. - Jocul(rile) preferat(e): Sa-Mp, League of Legends. - Hobby-urile tale: Fotbal, Pc(Photoshop, HTML, Web Design). - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Am 19 ani, numele meu este Ionut, sunt din Bucuresti, am terminat liceul, sunt o fire sociabila cat si serioasa. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Nu este prima data cand joc pe aceasta comunitate, in trecut am jucat cu numele [F4L]Bestial. - Alte precizari?: It's good to be back, astept pareri despre About me.
 2. LCN John

  Welcome!
 3. Nick:[F4L]Bestial Level:24 Sex (masculin / feminin):masculin Varsta reala:17 Poza cu /stats: http://i.imgur.com/adiEW.jpg Bara RPG Stats Skill-uri la joburi secundare:Detective 5 De cat timp jucati pe server?:Aproape 3 ani. Nickname-uri anterioare: - Din ce factiuni ai mai facut parte?: Toate in afara de s.i. Cel mai mare rank obtinut(precizeaza si factiunea): Leader Cuneo/Tcc. Motivul demiterii din ultima factiune(precizeaza si factiunea): Wipe. Link-ul catre demiterea din ultima factiune: - Cat timp dedicati acestui joc?:9-10 ore Cate warn-uri aveti in joc?(si de ce?):0/3 Sunteti pe BlackList la vreo mafie / hitman?:Nu De ce doriti sa va alaturati acestei mafii?:Vreau sa fac parte din echipa de elita a acestei mafii. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Stracci family minim 2 saptamani?:Da Cu ce considerati ca se ocupa aceasta mafie?:Cu war,trafic de arme si droguri Cu ce considerati ca puteti ajuta aceasta mafie?:Cu tot ce imi cereti. Autocaracterizare(minim 20 de cuvinte):Salut ma numesc Ionut am 17 ani si sunt din Bucuresti. Vei respecta liderul / subliderul si membrii cu rank mai mare?:Da Aveti capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?:Da Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Sunteti de acord ca suntem o mafie seriosa si glumele proaste nu-si au rostul?:Da In ce interval de ore jucati?:Nu am un interval de timp. Alte precizari:Multumesc,sper sa fiu acceptat!
 4. Dupa ce iei job-ul din LS de langa Gasa LS dai /jobhelp si selectezi spawn point in las venturas .
 5. Nu se goleste nici un server, toata agitatia de aici este pana se vor alege lideri si admini dupa o sa vezi ca o sa revina majoritatea pe rpg1.
 6. Liderele probabil nu se vor da momentan aproximativ toti playeri au level 1, intai trebuie sa crestem in level si cine isi arata interesul si poate chiar va primi o sansa asa ca succes. Toti cei care au lasat RPG1 pentru RPG2 au pierdut cate ceva, uni mai mult alti mai putin acum asta e alegerea fiecaruia.
 7. Trebuie sa spun de o mie de ori ca: Serverul Rpg2 a fost creat pentru playeri noi care se apucasera pe RPG1, pe rpg1 se ajunge in scurt timp la level 100 ganditi-va daca voi v-ati apuca si ati avea level 1 si ati vedea pe cineva cu level 100 nu ati tipa ca este mai bine sa dam un wipe sa fim toti egali ori nu ati mai avea placerea de a juca? Pentru ca nu aveti nici o sansa sa ajungeti pe cineva cu level 100. Gandeste-te tu daca ai avea level 100 cam 15000 ore jucate ti-ar placea sa se dea wipe nu? Ganditi ma si voi putin asta e singura posibilitate de a o lua de la inceput fara a se da wipe nu mai spuneti ca este o idee rea pentru ca eu vad ca da roade, 180+ players.
 8. Este permis sa jucati pe ambele servere dar sa nu faceti afaceri "necredincioase" . Nu iti dau exemple ca dupa poate intri la idei.
 9. Normal ca nu se va inchide, daca playeri scad pe rpg1 si vin pe rpg2 inseamna ca rpg2 a fost o idee foarte buna ce atrage playeri. Nu o sa se inchida nici un server, probabil playeri o sa le balanseze pe cele 2 si nu va fi nici o problema.
 10. Serverul azi a fost pornit nu toate sunt puse la punct cum trebuie. Serverul Rpg2 a fost creat pentru playeri noi care se apucasera pe RPG1, pe rpg1 se ajunge in scurt timp la level 100 ganditi-va daca voi v-ati apuca si ati avea level 1 si ati vedea pe cineva cu level 100 nu ati tipa ca este mai bine sa dam un wipe sa fim toti egali ori nu ati mai avea placerea de a juca? Pentru ca nu aveti nici o sansa sa ajungeti pe cineva cu level 100.
 11. Aveti putina rabdare sa vina royce de la liceu, la inceput este greu pana se aleg lideri/admini. Pentru wanted nu prea ai ce sa faci decat sa astepti sa se puna lideri ori sa nu stai afk. Trebuie ca eventuali admini care o sa fie alesi sa aibe grija foarte mare la inceput pentru ca toti playeri vor sa ia avantaj unul de altul si folosesc anumite programe "necredincioase".
 12. LCN John

  Foarte frumos, mi-a placut si am facut si eu primele mele 3 wallpapers cu el : http://imgur.com/bbsTm,qyJeZ,zVw3F#0
 13. LCN John

  Inainte sa ascult asta aveam 2 oo, acum am 10 oo.
 14. LCN John

  Diseara ora 22 cine are 20 rob points este rugat sa fie online pentru o activitate cu multa actiune! Atentie conteaza la rank up si functii.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.