Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Conteaza sa nu ne uram, sa fim prieteni si sa lucram numai in echipa. Daca facem in felul acesta nu avem cum sa nu cucerim LS. Va astept in numar cat mai mare maine la war, sa recucerim orasul, asa cum ne este menit. Welcome celor noi, sau putem spune "celor vechi", ma refer la HarrisoN. si tudorunique. Suneti bineveniti oricand aici. Aminitirile va chinuiesc :P

Salutare tuturor, am venit şi eu de la liceu, cum merge treaba ? Sunteţi pregătiţi de war ?

Ne antrenam toti in particular :>, da pe tine nu te luam ca esti deja antrenat de mine, nu mai are rost. :)))

Cuneo nu e mafie... V-am mai zis... aia mai nous sunt factiune pasnica.

Noapte buna Stracci, mi-a placut de voi azi la waruri, dar mi trebuie sa lucrati la capitolul spam pe /f ... Eu si cu PauL. vom lua masuri.

Noapte buna Magnum.Suntem si noi mai ( like a spam ) :)).

Miercuri tot asa de multi online da ? Sa luam tot Los Santos.

Cat despre Cuneo, au 3 teritorii nu sunt factiune pasnica.Barzini sunt factiune pasnica, le plac si se mentin pe locul care sunt.

Clar... nu pot intra in samp X(X( X( X( imi da ceva o eroare.. mortii ei.. niciodata nu mi-a dat eroarea asta.. sper sa se duca cand reinstalez samp si san andreas...

Edited by George007

Buna ziua/seara tuturor membrilor, liderului si subliderului acestei factiuni. Doresc sa va anunt ca am intocmit o lista cu cei care au ajutat factiunea Mayor si pe toti primarii B-Zone, in activitatile lor ale caror nume merita un loc de onoare. Daca doriti sa vedeti aceasta lista (care urmeaza sa mai fie putin ajustata), daca doriti sa lasati un mesaj acestor jucatori sau daca doriti pur si simplu sa lasati o vorba buna, puteti sa intrati aici: http://forum.b-zone.ro/topic/103351-lista-de-onoare/ . Va urez o zi/seara placuta in continuare. Mayor Kanye.

Buna ziua/seara tuturor membrilor, liderului si subliderului acestei factiuni. Doresc sa va anunt ca am intocmit o lista cu cei care au ajutat factiunea Mayor si pe toti primarii B-Zone, in activitatile lor ale caror nume merita un loc de onoare. Daca doriti sa vedeti aceasta lista (care urmeaza sa mai fie putin ajustata), daca doriti sa lasati un mesaj acestor jucatori sau daca doriti pur si simplu sa lasati o vorba buna, puteti sa intrati aici: http://forum.b-zone....ista-de-onoare/ . Va urez o zi/seara placuta in continuare. Mayor Kanye.

Multumim pentru informare, felicitari pentru munca depusa in topicul respectiv!

Ce-ai păţit ? :))

Ce plictiseală în zilele fără war..Ce părere aveţi de faptul că, acum pentru membrii cu avatare / semnături indecente (la 15 membrii raportaţi) primim 1 euro pe clienţi ?

Ce-ai ma ?! o_O

Ar fi bine daca e asa :)))

Am iesit si eu, abea astept maine la war-uri poate mai luam ceva zona si cel mai important sa nu le pierdem pe astea, nb all !

Salut Stracci,acum am venit si eu de la sc

Dar am o problema cu sa:mp

Snu am lasa sa intru

Tot imi da crash,deci pana maine nu pot intra,Te rog sam a scuzi Paul ca nu pot intra

• Cuceriti tot LSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS-UL