Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va pup pe toti :* Eu am iesit si intru de abia miercuri dupa-masa. Ma duc la munte sa fac revelionu acolo. Sa aveti grija de voi, va pupa inghetata :))

Va doresc un nou an fericit alaturi de cei dragi! AVeti grija de voi si nu-l enervati pe PauL.!

Salutare dragi colegi, de azi nu mai pot intra in game ... s-a ars placa video si nu mai merge GTAu` :))=)). Pe 2 se deschid magazinele ... deci pe 3-4 sper sa revin alaturi de voi. Pana atunci mai vorbim pe forum. Va pupa Floc :*:*

Va pup pe toti :* Eu am iesit si intru de abia miercuri dupa-masa. Ma duc la munte sa fac revelionu acolo. Sa aveti grija de voi, va pupa inghetata :))

Va doresc un nou an fericit alaturi de cei dragi! AVeti grija de voi si nu-l enervati pe PauL.!

Distractie placuta magnum.

Acm am venit si eu de la cumparaturile ptr revelion, ne vedem in game .

Salut baieti,va arat o vedere de sus a Hq-ului? :))ThKoH.pngp2gc3.png

Cum te`ai suit ma acolo? :))

Buna seara :D ce mai faceti ? Ce ati mai facut azi ? Eu stau pe mess si joc CS (singuru` joc care mai merge ... :)) ).

Din lipsa de ocupatie mi-am facut o semnatura :D. E faina ? Pm cine vrea :D

Salutare domnele mele? Ce faceti?? Cum o mai duceti?? Eu dabia am venit de afarica..O ceata in Targoviste de o tai cu drujba..numai zici cu cutitu:)))

Astazi am luat 460.000 din rob:X datorita rollbackului..Am dat rob am luat 280.000 dupa a picat sv...Intru pe server si vad ca nu mai am cele 6 stele, dar banii luati din rob ii aveam..dau /stats si vad ca am 20 de rp..asa ca am mai dat odata:X..

Mai incolo intru si pe ShayeN la niste duele..etc...prostii...si ce mai vreti voi.

mTy. m`am suparat ca m`ia omorat si ma bag la somn. Ne auzim maine.

Buna seara :D ce mai faceti ? Ce ati mai facut azi ? Eu stau pe mess si joc CS (singuru` joc care mai merge ... :)) ).

Din lipsa de ocupatie mi-am facut o semnatura :D. E faina ? Pm cine vrea :D

Ce font ai folosit?

Edited by eB RevoLine