Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Explosive

Member
 • Content Count

  1184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

208 Extraordinary

1 Follower

About Explosive

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 03/05/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Real name
  Adelin
 • RPG1 Nickname
  Explosive

Recent Profile Visitors

6133 profile views
 1. Explosive

  @@BestShot, Nu e teapa pentru ca nu mai joc b-zone si am nevoie de paysafe in alta parte . In 4 ani cat am jucat aici 1 teapa nu am dat , cred ca putem gasi un intermediar nu dau primu pentru ca nu stiu cu cine am deaface.
 2. Vand 30 euro clienti - 10 euro = 25 lei paysafe card

 3. Explosive

  Numele produsului: 30 - EURO Model: Starea produsului: Detalii despre produs: Preţ: 25 lei Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Metoda de plată: Paysafe card Contact: Imagini: Alte precizări: 10 euro - 25 lei paysafe card.
 4. Explosive

  Numele produsului: Euro clienti Model: - Starea produsului: Nou Detalii despre produs: 30 euro clienti Preţ: 100 lei Metoda de plata: Transfer banca Transilvania. Contact: PM. Imagini: - Alte precizări: Astept oferte cat mai serioase schimbul se va face cu ajutorul moderatorului de la topic.
 5. Explosive

  7 euro - paysafe 25 lei .
 6. Nume:Explosive Rang:2 Vreau in echipa:SWAT Motivul:Iau crash mai mereu cand dau /ticket si /su si fac raportu destul de greu .. si vreau sa incerc si ceva nou. Alte precizari:Sper sa fiu acceptat.
 7. Nume:Explosive Rang:2 Vreau in echipa:SWAT Motivul:Iau crash mai mereu cand dau /ticket si /su si fac raportu destul de greu .. si vreau sa incerc si ceva nou. Alte precizari:Sper sa fiu acceptat.
 8. @@PaNNiK RPG, Am luat anticrashu , cred ca il mai aveam si la samp 0.3.7 R2 nu stiu ce sa descarc ca am luat si linux si cealalta, la linux imi da un fisier si la celalalt nu imi merge srv .
 9. Nu am rezolvat , astept pareri in continuare.
 10. @@William, Am descarcat si asta , nu mai iau chiar la primu /ticket crash dar tot iau . Mda iau crash si cu versiunea asta de gta. Alte pareri daca se poate.. multumesc.
 11. Am instalat si versiunea aia de gta o sa vad daca iau crash si o sa postez aici , rog sa nu fie inchis topicu.
 12. @@kaydeN, Am versiunea Hoodlum de unde as putea sa descarc versiunea Skidrow ?
 13. @, Daca nu as avea raport nu as mai amenda oameni astept si alte pareri Help va rog !!
 14. @, Am instalat si windows .. tot iau crash
 15. @, Am facut si chestia asta .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.