Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci DGS Pein da o sa citesty io zik ca nu meriti sa fi in in mafia noastra U faci reply contrra noi colegi tai si aprei politai si bagi vraieli ca am avut wanted cand am mers la event si dume din astea dak nu te da afara plec io... frate intr-o factiune nu se pareste intre noi!! Bafta

Deci mai fac in veci pronosticuri.Daca am nimerit de 3 ori in viata mea rezultatu la un meci a fost bine.In rest de fiecare data cand am zis ceva nu s-a intamplat X(

Cred a merg la pariuri si pun pe echipa care cred ca va peirde :-J

Si Olanda asta o castigat pe nderept. :-J

a pierdut olanda :-J Nu usnt neaparat suparat ca a batut olanda.Intr-un fel imi pare bine ca megre mai departe o echipa europeana,dar imi pare rau pentru kaka :-J Si imi pare rau ca au castigat prin noroc.

Salutari Stracci Family, sper sa nu sariti cu gura pe mine ca de ce am postat aici. Andylicy0us mi-a propus sa fac niste userbaruri pentru The Stracci Family.

06603658089791386427.png

64043171279952689097.png

65719398480582238317.png

64767659337404782663.png

29842377407203378760.png

82162252310625042218.png

Edited by DgS SkuNk

V-a placut primul antrenament cu mine? Au fost mici scapari ale mele.M-am enervat pentur ca v-ati cam impins pe aoclo,dar in mare parte mi-a palcut de vo ioca ati fost civilizati :X Sa tot facem dinastea :X