Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Cu siguranţă, lasă că e mai bine aşa avem şi noi timp să mai recrutăm.

Mai intraţi si voi prin joc, cam inactivi numai 2 membrii online în joc? Care aveţi un mod să-ţi facă jocul să se vada mult mai bine, gen puţin mai HD dar să nu cauzeze lag, am PC bun dar nu vreau să pierd FPS-uri.

Hai noroc , de când nu am mai postat aici-isa , de ce nu avem bă war-uri azi ? ... :)))) . Nu-i bai , dati /ad-uri că recrutăm !

Edited by Lundgren

Salut baieti , am revenit si eu pe aici dupa un weekend cam plin..Se pare ca nu avem atack-uri ca Beyond,Magnum si Smook chiar au incercat sa dea.

Edit : Bey, daca ati fi incercat sa dati .. Totusi Vtb nu cred ca putea sa-si dea atack pe propriul turfs , si puteati sa incercati sa dai mai departe de hq..In fine , eu nu am putut da atack ca nu am fost acasa la ora de atack

Edited by AlexuTz DeviL Legend

@,

bun, du-te la altii si spune-le sa se culca ca maine au scoala, sa stau eu sa prind ca hotu' hihihi

pai sa-l repare si ei, sa-i puna host mai bun, ca se incarca foarte greu cand trebuie sa ataci un turf :|

@, tot prostia lor a fost, ca au mutat mai mult de 50 la suta din chestiile de pe forum pe rpg , ca sa nu mai pice forumu ... si acum pica rpg -ul mai tot timpul .

Si eu am maine scoala ... ma trezesc la 6 dimineata , si nu cred ca suntem singurii care se trezesc la ora aia maine dimineata sau in fiecare zi .

Neata, acum m-am trezit si eu ne vedem in game peste o ora.

Sunt curios cum e la war cu nou' update.

@Sheikh GG pentru attack.Acum avem sansa sa ne recuperam HQ-u,sper sa ne prezentam 20-25 la war.