Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu e vorba de teritorii, dar astea-s suferinte ieftine. Se simte incurajat de faptul ca vai, a luat el sublider, s-au schimbat lucrurile, a iesit gangul din HQ si nu mai stau pe verde. Nu dau vine pe update, fiecare e dezavantajat in functie de zona de war, cum era cu Pier Mobs in tunel, nu apucam sa ajungem la ei si deja erau dupa baricada cu M4. Pe HQ au avut influenta permanenta, dar nu despre asta e vorba, ci despre faptul ca am avut prezenta slaba, din pricina inactivitatilor, sunt destui plecati la mare.

@@AnDeD, Eu ti-am zis pe /f ca exact asta vor face, se vor mandrii ca ne-au batut.

Sassori, nebunie, din 26 membrii in factiune erati 25 online, noi din 40 eram 20, sunteti defapt TALENTATI.

Edited by SOCIOPATH

@, m-am plicisit de poza anterioara si nu gasesc pe nimeni sa umble la lungime. :)) In general pun poze cu mine. Pai, cel din avatar a fost un poet, Victor Hugo.

Noapte buna ! Maine, waruri de la 13, va astept in HQ !

S@L, daca luam 4/4 azi ramanem doar cu Rifa in LS, ceea ce ar fi o realizare pentru ca ii scoatem extrem de repede ... + ca daca am prinde 2 atacks pe rifa azi am avea LS-ul in cel mai scurt timp