Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Motorhead

Member
 • Content Count

  2823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About Motorhead

 • Rank
  The Unforgiven
 • Birthday 01/28/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Hobbies
  Dezvoltarea comunităţii.

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan

Recent Profile Visitors

24702 profile views
 1. Nickname: Motorhead Invoirea cu numarul: 1 Rank: 1 Motivul absentei: Nu stiam pana acum daca voi fi acceptat si pe langa acest lucru sunt la mare, nu pot ajunge la ora 15:00 la sedinta. Data sedintei / activitati : 04.08.2016 Alte precizari: Abia acum am vazut ca am fost acceptat, imi pare rau.
 2. Motorhead

  -- Nick: Motorhead -- Level: 60 -- [/stats] dinainte de problemă: Nu am poza cu [/stats], dar am poze de pe cont mai vechi, gasite in calculator, precum: http://imgur.com/a/w9yQn -- [/stats] după problemă: N/A -- Descrierea problemei: Acum ceva timp mi-au fost furate conturile (facebook, adrese de e-mail, inclusiv cel de pe B-Zone), printr-un keylogger de care cu greu am scapat. Mi-a fost schimbata parola, adresa de e-mail a contului a fost schimbata fara voia mea, iar acea persoana care a avut acces la conturile mele a profitat de contul meu si cand s-a plictisit a folosit cheats si a injurat adminii pentru a lua ban - am verificat acest lucru pe RPG de pe alt cont, unul nou facut recent. Pentru a demonstra acest lucru se pot verifica IP-urile de cand a fost accesat contul. Ultima data cand am intrat eu personal pe cont a fost undeva prin vara anului trecut. In perioada in care s-a intamplat aceasta problema cu keylogger-ul voiam sa ma las de orice joc, din lipsa de timp, si nu prea mi-a mai pasat de acest cont. Acum insa, vreau sa ma reapuc pe acest cont daca este posibil, iar daca nu este posibil ma voi lasa de aceasta comunitate definitiv. -- Informații folositoare: Cunosc toate informatiile de cand a fost creat contul (2009-2010), inclusiv parolele anterioare sau adresa de e-mail pe care a mai fost contul. Vreau, daca este posibil, sa-mi recuperez contul furat si sunt dispus la orice colaborare pentru a demara demersurile in acest sens. Astept raspunsul vostru si detaliile pentru a debloca acest cont. Multumesc!
 3. Motorhead

  Rosu ai grija cu Cop Atack si restu bafta la joc. va pupa Motor.Ce parere aveti de Tricou asta?
 4. Nick: Motorhead Rank: 2 Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 04.10.2015 12:10 PM Motivul: Sunt plecat la ziua unui prieten. Alte precizări: Daca ma trezesc pana maine e bine.
 5. Motorhead

  Welcome
 6. Nick: Motorhead Rank: 2 Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 27/09/2015 Motivul: Nu pot sa joc. Am un lag imens aproximativ 900 ping, daca isi revine voi intra. Alte precizări: Imi pare rau, este prima oara cand ma invoiesc.
 7. Motorhead

  Nickname: Motorhead Rank: 2 Motivul amendei: War Screen-shoot: http://i.imgur.com/UMHt1xh.jpg Alte precizari: eram beat
 8. Nick: Motorhead Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: toate de astazi Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 ( prima si ultima din istorie ) Motivul învoirii: Am fost plecat la doctor de la 12 si a fost un accident intre un autobuz si un tramvai si a trebuit sa merg pe jos acasa, chiar acum am ajuns, promit ca nu se mai repeta. Alte precizări: Multumesc
 9. Nick: Motorhead Level: 59 RPG stats bar (cea mică): Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 2 Anunţul dorit: Green Street Bloods recruteaza jucatori activi, minim level 10, cu rank 3 intr-o factiune anterioara. Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da Alte precizări: Doamne Ajuta.
 10. Motorhead

  Nickname: Motorhead Rank: 1 Motivul amendei: Abensenta la war. Screen-shoot: http://i.imgur.com/oHCm2Mz.jpg Alte precizari: A fost buna inghetata.
 11. S@L, daca luam 4/4 azi ramanem doar cu Rifa in LS, ceea ce ar fi o realizare pentru ca ii scoatem extrem de repede ... + ca daca am prinde 2 atacks pe rifa azi am avea LS-ul in cel mai scurt timp
 12. Motorhead

  Nickname: Motorhead Rank: 1 Motivul amendei: Absent la war cu scorul 9/8 Screen-shoot: http://i.imgur.com/l2zHgNj.jpg Alte precizari: S@L P@
 13. @, Aiurea nab, lasa ca rupi tot.
 14. Chiar nu stiu sincer.. eu am dat doar un copy paste
 15. Am postat tinta + crosshair.cs pentru ''becul meu'' care da 3/3 Link-ul e in descriere
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.