Jump to content

Motorhead

Member
 • Content Count

  2823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About Motorhead

 • Rank
  The Unforgiven
 • Birthday 01/28/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Hobbies
  Dezvoltarea comunităţii.

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan

Recent Profile Visitors

24658 profile views
 1. Nickname: Motorhead Invoirea cu numarul: 1 Rank: 1 Motivul absentei: Nu stiam pana acum daca voi fi acceptat si pe langa acest lucru sunt la mare, nu pot ajunge la ora 15:00 la sedinta. Data sedintei / activitati : 04.08.2016 Alte precizari: Abia acum am vazut ca am fost acceptat, imi pare rau.
 2. Motorhead

  -- Nick: Motorhead -- Level: 60 -- [/stats] dinainte de problemă: Nu am poza cu [/stats], dar am poze de pe cont mai vechi, gasite in calculator, precum: http://imgur.com/a/w9yQn -- [/stats] după problemă: N/A -- Descrierea problemei: Acum ceva timp mi-au fost furate conturile (facebook, adrese de e-mail, inclusiv cel de pe B-Zone), printr-un keylogger de care cu greu am scapat. Mi-a fost schimbata parola, adresa de e-mail a contului a fost schimbata fara voia mea, iar acea persoana care a avut acces la conturile mele a profitat de contul meu si cand s-a plictisit a folosit cheats si a injurat adminii pentru a lua ban - am verificat acest lucru pe RPG de pe alt cont, unul nou facut recent. Pentru a demonstra acest lucru se pot verifica IP-urile de cand a fost accesat contul. Ultima data cand am intrat eu personal pe cont a fost undeva prin vara anului trecut. In perioada in care s-a intamplat aceasta problema cu keylogger-ul voiam sa ma las de orice joc, din lipsa de timp, si nu prea mi-a mai pasat de acest cont. Acum insa, vreau sa ma reapuc pe acest cont daca este posibil, iar daca nu este posibil ma voi lasa de aceasta comunitate definitiv. -- Informații folositoare: Cunosc toate informatiile de cand a fost creat contul (2009-2010), inclusiv parolele anterioare sau adresa de e-mail pe care a mai fost contul. Vreau, daca este posibil, sa-mi recuperez contul furat si sunt dispus la orice colaborare pentru a demara demersurile in acest sens. Astept raspunsul vostru si detaliile pentru a debloca acest cont. Multumesc!
 3. Motorhead

  Rosu ai grija cu Cop Atack si restu bafta la joc. va pupa Motor.Ce parere aveti de Tricou asta?
 4. Nick: Motorhead Rank: 2 Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 04.10.2015 12:10 PM Motivul: Sunt plecat la ziua unui prieten. Alte precizări: Daca ma trezesc pana maine e bine.
 5. Motorhead

  Welcome
 6. Nick: Motorhead Rank: 2 Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 27/09/2015 Motivul: Nu pot sa joc. Am un lag imens aproximativ 900 ping, daca isi revine voi intra. Alte precizări: Imi pare rau, este prima oara cand ma invoiesc.
 7. Motorhead

  Nick: Motorhead Level: 59 Rank: 2 Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani si ceva De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Am cateva probleme in viata reala, lucrez la un proiect cu niste prieteni si nu mai am deloc timp sa joc samp deoarece nu sunt niciodata acasa si chiar nu pot sa depind de un program fix. Nu are rost sa pun inactivitate deoarece pe data de 14 plec la Mare... As ocupa locul unui codat mai codat ca mine. Esti de acord ca vei primi Faction Punish 60/60 daca nu ai vechime de cel putin 2 saptamani?: Da Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ? : Super bine Alte precizari?: Revin pe 20, 21, cel mai probabil macar sa va ajut sa luati HQ atunci
 8. Motorhead

  Nickname: Motorhead Rank: 2 Motivul amendei: War Screen-shoot: http://i.imgur.com/UMHt1xh.jpg Alte precizari: eram beat
 9. Motorhead

  Nick: Motorhead Level: 59 Rank: 2 Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Imi fac pream ulti nervi, inca o saptamana si o dau pe pastile. Esti de acord ca vei primi Faction Punish 60/60 daca nu ai vechime de cel putin 2 saptamani?: Da da Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ? : Foarte frumos, Maxim un lider foarte bun, nu e vina ta ca sunt ei asa, distreaza-te ( Sa ramai sexy ) Alte precizari?: [email protected]@
 10. Nick: Motorhead Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: toate de astazi Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 ( prima si ultima din istorie ) Motivul învoirii: Am fost plecat la doctor de la 12 si a fost un accident intre un autobuz si un tramvai si a trebuit sa merg pe jos acasa, chiar acum am ajuns, promit ca nu se mai repeta. Alte precizări: Multumesc
 11. Nick: Motorhead Level: 59 RPG stats bar (cea mică): Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 2 Anunţul dorit: Green Street Bloods recruteaza jucatori activi, minim level 10, cu rank 3 intr-o factiune anterioara. Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da Alte precizări: Doamne Ajuta.
 12. Motorhead

  Nickname: Motorhead Rank: 1 Motivul amendei: Abensenta la war. Screen-shoot: http://i.imgur.com/oHCm2Mz.jpg Alte precizari: A fost buna inghetata.
 13. Motorhead

  Nick: Motorhead Level: 58 Rank: 1 Vechime: (cat timp ai stat in factiune): Sub 1 saptamana De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Am o problema medicala si nu pot sa mai ajung la war, chiar imi pare rau. Esti de acord ca vei primi Faction Punish 60/60 daca nu ai vechime de cel putin 2 saptamani?: Da. Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ? : Frumos, elegant, cat de cat. Alte precizari?: Imi pare rau, azi am aflat programu. Retrag pana aflu in raspuns sigur.
 14. [email protected], daca luam 4/4 azi ramanem doar cu Rifa in LS, ceea ce ar fi o realizare pentru ca ii scoatem extrem de repede ... + ca daca am prinde 2 atacks pe rifa azi am avea LS-ul in cel mai scurt timp
 15. Motorhead

  Nickname: Motorhead Rank: 1 Motivul amendei: Absent la war cu scorul 9/8 Screen-shoot: http://i.imgur.com/l2zHgNj.jpg Alte precizari: [email protected] [email protected]
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.