Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine, 24.09.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 !

1. Verdant Family - Verdant I LS (HQ) : 20:00 - 20:30 (defend)

2. El Loco Cartel - CNN SF : 20:30 - 21:00 (attack)

3. 69 Pier Mobs - Train Station SF : 21:00 - 21:30 (defend)

4. El Loco Cartel - Airport SF : 21:30 - 22:00 (attack)

Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

Felicitari pentru aceasta seara! Ma asteptam lost cu Avispa si win cu Loco si sa batem pasul pe loc, 28 turfs, dar atunci cand am vazut win avispa si win ELC, 29 turfs, am sperat ca incheiem asa. Nu e nicio problema, sunt multumit asa cum e. Eu unul, mi-am atins obiectivul. Week-end placut !

RO: Vă anunț că se va adăuga o regulă nouă cu privire la activitatea membrilor. Se recomandă o activitate minimă de două ore pe zi pentru fiecare zi din luna. Oricine nu își permite să joace cel puțin două ore fără AFK trebuie demis din facțiune pentru inactivitate (la sfârșitul lunii). - minim 55 ore la sfarsitul lunii.
ENG: Admins have decided to add a new rule concerning faction's members activity. It is recommended for members to have at least two hours played per day without AFK. If anyone can't afford to play two hours per they without AFK has to be dismissed (at the end of the month). - minimum 55 hours at the end of the month.

Buna ziua! Stiu, sunt la sentimentul vostru, de asemenea, mi se pare o regula absurda si nu sunt singurul care se vaita de acest lucru, ci majoritatea liderilor, chiar si adminii. Va sfatuiesc niste lucruri si va deschid ochii spre a privi partea plina a paharului. In primul rand, suntem un gang, iar daca avem 4 waruri / zi, 2 ore se fac fara sa vrei. Sunteti obligati (fara voia mea) sa jucati 2 ore pe zi, iar la sfarsitul lunii sa aveti 60 ore, insa nu veti fi sanctionati la virgula. Cine are 55 ore la sfarsit, este foarte bine. In al doilea rand, un membru de gang are dreptul sa se invoiasca la MAXIMUM 2 activitati din acea saptamana. Luna are 4 saptamani. Prin urmare, lucrurile vor decurge in felul urmator ( pentru cei inactivi ) : 2 invoiri / saptamana , 4 saptamani ; 2x4 = 8 ore nejucate datorita invoirii. Fiind 60 ore la sfarsitul lunii obligatorii, 60 ore - 8 ore = 52 trebuie sa aveti neaparat prin prezenta voastra la waruri ( in cea mai mare parte ) + cand mai dati rob si intrati la alte activitati. Credeti-ma, si eu sunt putin inactiv, adica in ultima perioada, fiind foarte ocupat cu programul meu de viata , pe care toata lumea ar trebui sa-l aiba, chiar si cei care fac aceste reguli, intru doar la waruri (2 ore ), insa cand va mai explic voua niste lucruri si stau dupa program, mai dau un rob, ma mai plimb, se fac inca 2-3 in plus. Prin urmare, 55 ore le faceti fara sa va dati seama intr-o luna, cei mai multi la waruri (inactivii), iar cei care au mai mult timp, in afara activitatilor.

ATENTIE : Sunt recomandate 2 ore pe zi, dar daca intr-o zi ati jucat 1, a doua zi jucati 3, si asa mai departe. Ideea de baza e sa aveti MINIMUM 55 ore / luna respectiva. Avand in vedere ca in ziua de azi trebuie sa ne adaptam cerintelor impuse si nu avem niciun cuvant peste "cei mari", va spun sincer, nu este un capat de tara sa faceti aceste ore. Nu va cere nimeni sa renuntati la viata scoaiala pentru ca nici eu nu fac acest lucru.

ATENTIE: Cei care nu vor indeplini acest numar de ore, vor fi demisi. Aceasta regula intra in vigoare din 01.10.2015 , iar eu voi calcula orele la sfarsitul lunii.

Edited by AnDeD
regula a fost anulata

RO: Vă anunț că se va adăuga o regulă nouă cu privire la activitatea membrilor. Se recomandă o activitate minimă de două ore pe zi pentru fiecare zi din luna. Oricine nu își permite să joace cel puțin două ore fără AFK trebuie demis din facțiune pentru inactivitate (la sfârșitul lunii). - minim 55 ore la sfarsitul lunii.

ENG: Admins have decided to add a new rule concerning faction's members activity. It is recommended for members to have at least two hours played per day without AFK. If anyone can't afford to play two hours per they without AFK has to be dismissed (at the end of the month). - minimum 55 hours at the end of the month.

RO: Regula de mai sus a fost anulata.

ENG: The rule posted by admins has been cancelled.

Ok, in legatura cu prezenta, chiar n-am ce reprosa. Am aparat turf in SF in contextul in care erau 22 pe turf, ne-am descurcat bine. V-am mai pasuit la evidenta warurilor, am zis sa va inteleg pentru ca si voi ma intelegeti pe mine, insa v-am dat un deget si mi-ati luat toata mana. Cum e posibil cu 25 pe turf, iar ei 18, VTB, sa-si recupereze HQ-ul? Ba, parca sunteti in mafia adversa, in halul asta nu judecati putin. E necesar sa urlu la voi pana umplu tot chatul ca sa veniti la casele de langa PNS-uri, am luat 4 runde la influenta si ceva killuri si cand a venit UN SINGUR OM PE POD, v-ati dus absolut toti in ei, ca ultimii catari si am ramas 10 pe turf. V-ati luat clear incredibil. Daca stam la influenta, va credeti pasnici, daca stam defensive, cand vedeti ca luam runde, avansati. Daca intram in ei, nu e bine. Nu judecati putin ca NU merge spawnkill daca sunt 18-20 pe turf si ca trebuie sa stam putin DEFENSIVE pentru ca de aceea e "DEFEND", isi vor turful, noi il aparam. Voi, nu aveti voie, pur si simplu, sa avansati mai departe de casele de la burger, cel mult burger cand e clear pe HQ VTB cu asemenea prezenta din partea lor. Nu va reprosez nimic la prezenta si nici la capitolul ascultat pe Avispa, dar cu VTB ati dat-o in bara rau de tot si va rog sa verificati logurile, acum impart FW-urile.

De asemenea, maine trebuie sa aparam 2 turfuri importante si am atacat 2 turfuri importante pentru a recupera LS-ul si de ce nu, sa cucerim in SF. Maine, vreau 29 turfs. Va astept intr-un numar la fel de mare si nu uitati de sanctiuni !

Sunt extrem de dezamagit de voi !!!!!! CUM BA , CUM SA PIERDEM CU VTB CAND AVEAM INFLUENTA ? Ati mers in ei ca oile cand eu cu Anded va dadeam backup la burger si case si va faceam spam sa nu inaintati . Daca nici maine nu ascultati la warurile cu VTB si Verdant vor fi consecinte mult mai drastice decat astazi ( cateva AV si cateva FW'uri ) !

Edit : ASA SE INTRA IN EI ( cand ai 8 runde castigate ) https://youtu.be/WGi5BASg8Dk

Edited by AT RaduMamii

Maine, 29.09.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 ! 1. Vietnamese Boys - Rodeo LS : 20:00 - 20:30 (defend) 2. Vietnamese Boys - Marina LS (HQ) : 20:30 - 21:00 (attack) 3. Verdant Family - Verdant II LS : 21:00 - 21:30 (defend) 4. El Loco Cartel - Car Rent SF : 21:30 - 22:00 (attack) Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

Ne-am luat ce ne-a apartinut, pana una alta. Coke, lasa reporturile, te-am urmarit 1h 30m pe twitch, nu mi-a mers serverul. Le-ai rupt franele, sall. Hai ca ne vedem maine la waruri, sper sa-mi mearga. Nu mai fiti nervosi pe Radu ca nu v-a dat fvr la ultimul war, a avut treaba cu familia si sunt de acord cu el, familia e cea mai importanta. Vad ca pentru voi e nevoie de spam sa intelegeti ca n-aveati ce cauta la Trucker in cladire, ci pe deal cu ELC. Ascultati-l si pe Radu ca nu e nevoie sa crizeze la voi ca sa veniti. Felicitari pentru 3/3. Noapte buna !

@ daca sunt interesati se uita pe twitch si vor vedea :))

Edited by AnDeD

@@South MonsteR, ati avut noroc ca a fost problema asta cu atacul asupra serverului si a fost de + - 2 diferenta pe turf intre voi ca cu tactica voastra pe deal/masini din runda 2, nu faceati nimic. Oricum, v-ati descurcat foarte bine. Eu mi-am pus cerere de inactivitate la lideri pana se opreste atacul. Nu-mi merge RPG-ul de 2 zile, iar serverul de o zi. Sper sa se rezolve problema mai repede, altfel nu am incotro. Doar forumul imi merge.